داشبورد گیاهان دارویی فارس، الگویی برای کشور

داشبورد گیاهان دارویی فارس، الگویی برای کشور

فارس- ایانا- دبیر ستاد توسعه و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: راه اندازی "سامانه داشبورد مدیریتی گیاهان دارویی" و "مرکز پایش و مدیریت هوشمند کشاورزی فارس" از اقدامات بسیار ارزشمندی است که باید برای سایر سازمان‌های جهاد کشاورزی کشور الگو باشد.

دامون رزم جویی در نشست"هماهنگی ستاد گیاهان دارویی استان فارس" گفت: با توجه به سابقه بسیار خوب کشت، فرآوری و توسعه گیاهان دارویی و نیز رتبه قابل توجه این استان در کشور اولین مقصد استانی را  فارس انتخاب کردم.

دبیر ستاد توسعه و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در این سفر در نظر است به عنوان دستگاه فراسازمانی در خدمت توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی در کشور باشیم، افزود: با حمایت هایی که از شرکت های دانش بنیان، مراکز رشد و دستگاه های کاملا مرتبط با ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی صورت می گیرد، بدون شک توسعه در این حوزه اتفاق خواهد افتاد.

رزم جویی با بیان اینکه در سند گیاهان دارویی حوزه کشاورزی نیز در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: حمایت از تولید پیاز زعفران عاری از ویروس توسط شرکت های دانش بنیان، تجاری سازی آفت کش های گیاهی، معرفی و ثبت زیره سبز و حمایت از تولید داروهای گیاهی در حوزه دام و طیور، چهار برنامه مدنظردر حوزه کشاورزی این سند است.

دبیر ستاد توسعه و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی ریاست جمهوری در سفر به استان فارس از "مرکز پایش و مدیریت هوشمند کشاورزی فارس" بازدید کرد در این مرکز تلاش شده براساس داده کاوی و الگوریتم های هوش مصنوعی، هوش تجاری و یادگیری ماشین تصمیم سازی نظامند صورت گیرد.

در ستاد گیاهان دارویی، "سامانه داشبورد مدیریتی گیاهان دارویی" نیز به این مقام مسئول معرفی شد، این سامانه که برای اولین بار در کشور راه اندازی شده است،  با راه اندازی داشبورد مدیریتی مذکور، امکان پایش میزان پیشرفت اهداف و برنامه های توسعه گیاهان دارویی برای مدیران دستگاه های اجرایی عضو ستاد گیاهان دارویی فراهم شده است. 

در "سامانه داشبورد مدیریتی گیاهان دارویی"، ۶ شاخص تولید، فراوری، صادرات، سرمایه گذاری، اشتغال و تجویز و مصرف برای هر محصول به طور جداگانه با تعیین دقیق پراکنش جغرافیایی ایجاد شده است که این امر به روند پیشرفت فعالیت ها، شناسایی و برطرف کردن نقاط ضعف، تسهیل در برنامه ریزی های کوتاه مدت و بلند مدت و ارزیابی نهایی کمک شایانی می نماید.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید