بازدید هیئت عراقی از مرکز پرورش ماهی ساری

نماینده سازمان کشاورزی اقلیم کردستان عراق در بازدید از مرکز پرورش ماهی روستای سمندک شهرستان ساری اظهار داشت: 10 تا 15 درصد ماهی مورد نیاز اقلیم کردستان عراق در داخل تولید و بقیه از سایر کشورها وارد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران به نقل از روابط عمومی سازمان شیلات ایران ؛ محمد امین با بیان این که هیئت‌های تجاری می‌توانند بر اساس قانون تعرفه کشور عراق ، با اقلیم کردستان همکاری کنند ، گفت: گروه‌های تجاری ایرانی می‌توانند در این باره از ظرفیت رودخانه‌های آب گرم و سرد استفاده کنند.

نماینده سازمان کشاورزی اقلیم کردستان عراق ظرفیت پرورش ماهی در قفس در این منطقه را مناسب دانست و افزود این در حالی است که هنوز کسی نتوانسته است از این ظرفیت بهره‌برداری کند و در این راستا ، هیئت‌های ایرانی می‌توانند در این بخش سرمایه‌گذاری کنند.

وی خاطرنشان کرد: به علت بالا بودن کیفیت ماهی‌های ایران ، واردات ماهی های ایران به عراق بیشتر از دیگر کشورهاست.

نماینده سازمان کشاورزی اقلیم کردستان عراق درباره همچنین هدف اصلی از سفر به مازندران اظهار داشت: ایران را به عنوان یک کشور پیشرفته در زمینه کشاورزی، تولید و پرورش ماهی و مرکبات می‌دانیم و برای دریافت و ارائه خدمت متقابل و سرمایه‌گذاری به مازندران سفر کردیم.

بر پایه این گزارش ؛ معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات مازندران در نشست هیئت تجاری عراقی در مرکز پرورش ماهی در روستای سمندک ساری اظهار داشت: بیش از 7 میلیارد متر مکعب ظرفیت آبی در مازندران وجود دارد. وی با بیان این که 43 درصد از صید ماهیان استخوانی دریای خزر سهم مازندران است، متذکر شد: پنج گونه از ماهیان خاویاری در دریای خزر صید می‌شود.

وی با اشاره به وجود مزارع پرورش ماهی گرمابی و سردابی در مازندران ، ادامه داد: رتبه نخست تولید ماهیان گرمابی در کشور با سهم 22 درصدی تولید، مربوط به مازندران است و در تولید ماهیان سردابی هم مازندران رتبه دوم را در کشور داراست.

وی در پایان ضمن اعلام آمادگی شیلات استان برای توسعه همکاری شیلاتی با منطقه اقلیم کردستان عراق تصریح کرد: در سال جاری تاکنون 3 هزار و 800 تن ماهیان گرمابی تازه با رعایت موازین و استاندارهابه اقلیم کردستان عراق صادر شده است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید