برگزاری پویش مردمی بذرپاشی در سطح ۱۸۰ هکتار از عرصه‌های بیابانی آرادان

برگزاری پویش مردمی بذرپاشی در سطح ۱۸۰ هکتار از عرصه‌های بیابانی آرادان

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آرادان گفت: پویش مردمی بذرپاشی و بذرکاری در سطح ۱۸۰ هکتار از عرصه‌های بیابانی منطقه شمال شهرستان آرادان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان سمنان، محمد معین از اجرای طرح پویش مردمی بذرپاشی و بذرکاری با همکاری و همراهی مردم، بسیج سازندگی، هلال‌احمر و مدیران دستگاه‌های اجرایی در شهرستان آرادان خبر داد.

وی گفت: این طرح ملی با هدف توسعه فرهنگ منابع طبیعی و آبخیزداری در سطح ۱۸۰ هکتار از اراضی ملی و عرصه‌های بیابانی شهرستان آرادان با مشارکت جوامع محلی اجرا شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آرادان افزود: طرح پویش مردمی بذرپاشی و بذرکاری در منطقه شمال شهرستان آرادان با حضور معاون فرماندار و امام‌جمعه این شهرستان و رؤسای ادارات و توسط اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آرادان برگزار شد.

معین افزود: در این طرح، بذرپاشی بر روی بندهای احداث شده پروژه کنترل هرزآب انجام شد. این پویش مردمی با حضور فرمانداری، بخشداری، شهرداری نیروهای نظامی و انتظامی و دیگر ادارات دولتی، شرکت‌های خصوصی، شوراهای اسلامی شهر و روستاها، معدن داران و صاحبان صنایع، جوامع محلی مردم، تشکل‌ها و هلال‌احمر تا اسفند سال جاری ادامه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: یکی از اهداف مهم اجرای این طرح مشارکت مردم و تشکل‌ها و بخش‌های دولتی و خصوصی در اجرای پروژه‌های منابع طبیعی و اشاعه فرهنگ حفظ و حراست از منابع طبیعی و انفال عمومی است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آرادان مهم‌ترین هدف از اجرای پروژه مدیریت هرزآب و بذرپاشی در منطقه موردنظر را مدیریت سیلاب حاصله از بارندگی‌ها و پیشگیری از روان شدن آب به سمت جاده اصلی عنوان کرد و گفت: استفاده بهینه از رواناب حاصل از بارندگی‌ها و توسعه فضای سبز از دیگر اهداف پروژه مدیریت هرزاب و بذرپاشی منطقه شمال آرادان است.

دبیر پویش مردمی نهال‌کاری و بذرپاشی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان نیز در حاشیه این مراسم ضمن قدردانی و تشکر از مردم به جهت حفظ و نگهداری عرصه‌های منابع طبیعی گفت: حراست از عرصه‌های منابع طبیعی باید به گفتمان غالب در جامعه تبدیل شود و تمامی گروه‌ها خود را در حفاظت از منابع طبیعی، این نعمت الهی، سهیم بدانند.

علیرضا رهایی افزود: اگرچه دستگاه‌های متولی در حفظ و حراست از منابع طبیعی مکلف‌اند اما این مهم بدون مشارکت همه‌جانبه و پررنگ مردم کامل نمی‌شود؛ زیرا یکی از کارسازترین اقدامات برای حفظ، احیا و توسعه منابع طبیعی، همواره بهره‌گیری از مشارکت جوامع محلی و مشارکت‌های مردمی بوده است.

شریفی‌نیا امام‌جمعه شهرستان آرادان نیز گفت: روستاییان و جوامع محلی، محافظان واقعی منابع طبیعی و عرصه‌های ملی هستند و باید زمینه مشارکت هرچه بیشتر آن‌ها مهیا شده وصیانت از این منابع باید به فرهنگ همگانی در کشور تبدیل شده و همکاری مردم و مسئولان در این راستا بیشتر شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید