جشن بزرگ شکرانه گندم در آبادان

خوزستان- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی آبادان، گفت: به یمن پایان فصل برداشت پر برکت گندم در شهرستان آبادان جشن شکرانه گندم در اروند کنار آبادان برگزار شد.
حسن دشتی نژاد، گفت: برداشت محصول استراتژیک گندم به دلیل نقش مهم و اساسی در تامین غذای انسان و زنجیره غذایی همچنین اهمیت اقتصادی و اجتماعی آن در جامعه حائز اهمیت فوق العاده ای است.
مدیر جهاد کشاورزی آبادان، افزود: در شهرستان آبادان به دلیل اینکه عمده کشت گندم ابتدا از منطقه مرزی اروندکنار آغاز شد و از این راه بسیاری از مردم به دلیل ایجاد اشتغال از طریق کشت گندم مجدداً در این منطقه ساکن شدند و به اروند کنار بازگشتند به همین دلیل علاوه بر تامین امنیت عذابی نقش مرزبانی و مرز داری نیز علاوه بر اشتغال پایدار و امنیت غذایی ایفا میکند.
دشتی نژاد اظهار داشت: در پاییز سال جاری ۱۳۸۴ هکتار گندم در آبادان کشت شد و در اردیبهشت ماه ۲ هزار و ۲۶۰ تن گندم از این سطح زیر کشت در آبادان از مناطق تحت پوشش سه مرکز جهاد کشاورزی اروند کنار،منیوحی و ابوشانک برداشت شد که نسبت به سال گذشته ۴۶۰ تن افزایش داشته است.
وی ادامه داد: مراسم جشن شکرانه گندم به همت قرارگاه محرومیت زدایی کربلا،جهاد کشاورزی،اتاق بازرگانی و پست بانک و گندم کاران اروندکنار با حضور امام جمعه اروند کنار، معاونت توسعه و برنامه ریزی فرمانداری ویژه شهرستان آبادان،بخشدار اروند کنار،رئیس اتاق اصناف کشاورزی و جمعی از مسئولین نظامی و انتظامی و کشاورزان گندمکاران اروند کنار در یادمان شهید قاسم سلیمانی در نهر علیشیر اروند کنار برگزار شد.
در این مراسم از کشاورزان گندمکار نمونه تقدیر و تشکر بعمل آمد.
دیدگاه تان را بنویسید