نگهداری و پرورش هر حیوان اهلی در محدوده روستا مستلزم اخذ هیچ استعلامی نیست

کارگروه مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار عصر روز گذشته با حضور رئیس سازمان، قائم مقام، معاونین، مدیران امور اراضی، طیور، بازرسی، حراست و شیلات و رئیس گروه نوسازی و تحول اداری سازمان و معاون فنی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان در سالن جلسات سازمان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در خراسان رضوی، رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گفت: ما نماینده جامعه کشاورزی استان هستیم و باید از جدیدترین دستورالعمل ها اطلاع داشته باشیم. باید در جلسات با آمادگی کامل حضور پیدا کنیم بعضا مشاهده شده تصمیماتی گرفته شده که از عدم اطلاع از دستورالعمل های جدید بوده و در نهایت بر کشاورزی تاثیر منفی داشته است.
محمدرضا اورانی با استناد به آئین نامه اخیر نگهداری حیوانات اهلی مصوبه اخیر هیئت وزیران گفت: بر اساس بند 1 این آئین نامه نگهداری و پرورش هر حیوان اهلی در محدوده روستا بلامانع است و مستلزم اخذ هیچ استعلامی نمی باشد. حیوانات اهلی در این آئین نامه عبارتند از چهارپایان، پرندگان، آبزیان، زنبورعسل و کرم ابریشم.
اورانی خاطرنشان کرد: اینکه بعضی در جلسات بابت فاضلاب کشف رود کل محصولات کشاورزی استان را مشکل دار می نامند منطقی نیست. گاوهای بومی ایران توان تولید شیر و گوشت موردنیاز جامعه بزرگ ایران را ندارند. برای تامین امنیت غذایی ناگزیر به اصلاح نژاد دام و اصلاح بذور هستیم. بخش صنعت با تحریم ها ی ظالمانه بسیار تحت فشار است، بخش خدمات نیز با شیوع کرونا تحت تاثیر قرار گرفته است. اگر قرار باشد در این شرایط بخشی فعال بماند آن بخش کشاورزی است بیایید با تسهیل در فعالیت های کشاورزی خودمان خود تحریمی نکنیم.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان گفت: یکی از سیاست های اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی حفظ روستائی در روستا است. روستائی برای ماندن باید اشتغال داشته باشد، تنها کاری که نیاز به زمین وسیع ندارد و می تواند روزی وی و خانواده اش را تامین کند دامپروری در روستا است. اگر بخواهیم به روستائی سخت بگیریم نتیجه است مهاجرت به شهرهاست.
سیدجعفر حاجی مجتهد افزود: در بسیاری از موارد دامداری های کوچک روستائی که از قبل ساخته شده و فعال است برای گرفتن مجوز مراجعه می کنند که دو موضوع باید تسهیل شود اول اینکه برای واحدهای روستائی باید استعلام هایی حذف شود دوم اینکه حداکثر مساعدت ها را در صدور پروانه های روستائی داشته باشیم که در نهایت به حفظ روستائی در روستا خواهد انجامید.
دیدگاه تان را بنویسید