مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرافراز چرداول:
اجرای طرح انتخاب مشارکتی ارقام جو آبی (P.V.S) در شهرستان چرداول
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرافراز چرداول از آغاز اجرای طرح انتخاب مشارکتی ارقام جو آبی (P.V.S) در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در ایلام، سهراب پسندیده مدیر گفت: طرح انتخاب مشارکتی ارقام جو آبی (P.V.S) در شهرستان سرافراز چرداول توسط اداره تولیدات گیاهی این مدیریت و با همکاری کارشناس محترم زراعت مرکز جهادکشاورزی آسمان آباد و کارشناس محترم مکانیزاسیون مدیریت اجرا گردید.
وی ارقام جو آبی را ایذه، سرارود، فردان و خرم دانست و افزود: این ارقام در شرایط مزرعه ، توسط کشاورز و با شرایط یکسان و با نظارت کامل کارشناسان فنی این مدیریت و با رعایت تاریخ کشت، تراکم و تغذیه یکسان قرار میگیرند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چرداول، هدف از اجرای این طرح را ، مقایسه ارقام مختلف جو آبی و انتخاب ارقامی است که بالاترین عملکرد در واحد سطح را داشته باشد دانست و ادامه داد: مولفههای دیگر مانند حساسیت به سرما، ورس ،ریزش ،حساسیت به بیماریها و سایر اطلاعات مورد نیاز در طرح P.V.S بررسی و ثبت می گردد، تا در نهایت برترین رقم جو آبی با توجه به اقلیم و شرایط آب و هوایی منطقه بهعنوان بذر غالب انتخاب و نتیجه نهایی در اختیار کشاورزان قرار گیرد.
دیدگاه تان را بنویسید