معاون وزیر و رئیس سازمان تات:
وزارت جهاد کشاورزی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در برنج و شکر تا ۵ سال آینده هدفگذاری کرد

تهران – ایانا – معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: تأمین امنیت غذایی از مسیر افزایش بهرهوری و دستیابی به خودکفایی در تولید گندم، برنج و شکر، از اولویتهای راهبردی این سازمان در دولت چهاردهم بهشمار میرود.
به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات)، غلامرضا گلمحمدی با اشاره به نقش مؤثر پژوهشهای کاربردی در ارتقای بهرهوری بخش کشاورزی گفت: سازمان تات با تمرکز بر ارقام مقاوم به خشکی و تنشهای اقلیمی، راهکارهای علمی و فناورانهای برای عبور از بحران کمآبی و تغییر اقلیم ارائه کرده که آثار آن در دیمزارهای کشور قابل مشاهده است.
وی با اشاره به عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در جنگ ۱۲ روزه اخیر برای تأمین کالاهای اساسی اظهار داشت: در این شرایط بحرانی، وزارتخانه با موفقیت عمل کرد و این موفقیت حاصل تلاش پژوهشگران، معاونتهای اجرایی، کشاورزان و تولیدکنندگان بود.
معاون وزیر جهادکشاورزی افزود: تأمین امنیت غذایی در شرایط بحران، افتخاری ملی برای کشور محسوب میشود.
گلمحمدی با تأکید بر ضرورت انسجام ملی در برابر تهدیدات خارجی تصریح کرد: همانگونه که وحدت مردم در گذشته سد محکمی برابر تجاوز دشمن بوده، امروز نیز امنیت غذایی نقش مهمی در این مقاومت ملی ایفا میکند.
وی با بیاناینکه سهگانه «پژوهش، آموزش و ترویج» ضامن اصلی تحقق اهداف توسعهای کشور است؛ افزود: دانشمحوری و بهرهگیری از فناوریهای نوین، کلید موفقیت در افزایش تولید و خوداتکایی در محصولات استراتژیک است.
گلمحمدی با اشاره به تدوین ۱۱۴ طرح کلان تحقیقاتی در سازمان تات؛ گفت: یکی از برنامههای راهبردی این طرحها هدفگذاری برای دستیابی به خودکفایی ۹۰ درصدی در تولید برنج و شکر ظرف پنج سال آینده است که با مشارکت مؤسسات تحقیقاتی و کشاورزان دنبال خواهد شد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در پایان با تأکید بر ضرورت همافزایی میان مراکز علمی و بخش تولید خاطرنشان کرد: آیندهنگری، تعامل مؤثر با کشاورزان و پاسخگویی به نیازهای واقعی مزرعه، از ارکان موفقیت در عرصه تحقیقات کشاورزی بهشمار میرود.
دیدگاه تان را بنویسید