رییس اتاق اصناف کشاورزی:

ورود فناوری شرط لازم برای بهره‌وری آب در کشاورزی است

ورود فناوری شرط لازم برای بهره‌وری آب در کشاورزی است

تهران- ایانا- رییس اتاق اصناف کشاورزی گفت: برای توسعه پایدار و تولید پایدار محصولات کشاورزی، استفاده از روش‌های نوین آبیاری و ورود دانش و فناوری به این بخش ضروری است.

به گزارش خبرنگار ایانا پیمان عالمی آرانی رییس اتاق اصناف کشاورزی روز دوشنبه - ۱۷ شهریور ماه - در نشست خبری هشتمین نمایشگاه آیفارم با بیان این‌که تولید محصولات کشاورزی و امنیت غذایی از مسائل استراتژیک کشورها است؛ تأکید کرد: قدرت و استقلال کشور وابسته به قدرت غذایی آن بوده و کشاورزان ما علیرغم محدودیت‌ها در خط مقدم تلاش می‌کنند تا مردم دچار مشکل و چالش در معیشت نشوند.

وی با این توضیح که پایداری آب برای تولید پایدار و توسعه کشاورزی حیاتی بوده و اهمیت آن برای کشاورزان ما بسیار ملموس است؛  افزود: حل مشکلات آب و افزایش بهره‌وری نیازمند زمان، آموزش، برنامه‌ریزی و هماهنگی حاکمیتی است و نمی‌توان یک شبه به نتیجه رسید.

عالمی با اشاره به محدودیت‌های منابع مالی و تأمین انرژی گفت: متأسفانه شرکت‌های پتروشیمی در سال‌های اخیر میزان منابع مالی مورد نیاز را ارائه نکرده‌ و وزارت نیرو نیز هماهنگی لازم در تأمین برق چاه‌های کشاورزی و مدیریت آب نداشته است که این باعث سردرگمی کشاورزان شده است.

وی اهمیت برگزاری نمایشگاه‌ها را یادآور شد و بیان کرد: این نمایشگاه‌ها می‌توانند کشاورزان را با روش‌ها و تکنولوژی‌های نوین آشنا کرده و بهره‌وری آن‌ها را افزایش دهند.

عالمی از کشاورزان خواست حتماً در این نمایشگاه حضور یافته و از فرصت‌های آن بهره ببرند و همچنین از شرکت‌های دانش‌بنیان دعوت کرد با ارائه راهکارها و فناوری‌ها، به توسعه پایدار بخش کشاورزی کمک کنند.

 

به گزارش ایانا هشتمین نمایشگاه کشاورزی آیفارم از ۲۴ تا ۲۷ شهریور‌ ماه در نمایشگاه شهر آفتاب برگزار خواهد شد.

 

خبرنگار: شهرزاد مسعودی

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید