طعمِ خوش خزان با یاقوت سرخ اردستان

طعمِ خوش خزان با یاقوت سرخ اردستان

برداشت انار از حدود هزار و ۱۰۰ هکتار انارستان‌های شهرستان اردستان آغاز شد.

کدخبر: 98112

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، سرپرست جهاد کشاورزی اردستان با بیان اینکه این شهرستان یکی از قطب‌های تولید انار در استان اصفهان است گفت: متوسط برداشت انار از انارستان‌های این شهرستان هشت تن در هکتار است و پیش بینی می‌شود امسال حدود ۸ هزار تن انار برداشت شود.

اسحاق شفیعی با بیان اینکه برداشت انار تا اواخر آبان ادامه دارد افزود: انار سبزه، گلوباریک، شه بر، شلغمی، خاتونی، پوست سیاه، پوست قرمز زواره و پوست سفید مهاباد از ارقام انار کشت شده در شهرستان اردستان است.

وی گفت: هم زمان با برداشت محصول انار ۹۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۵۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به کار می‌شوند.

سرپرست جهاد کشاورزی اردستان ،  نبود صنایع تبدیلی و فرآوری انار را از دیگر مشکلات باغداران اردستانی اعلام کرد و افزود: جهاد کشاورزی اردستان از سرمایه گذاران در این بخش استقبال می‌کند و آماده هر گونه همکاری است.

شفیعی با بیان اینکه ۸۰ درصد محصول انار اردستان به دیگر نقاط کشور ارسال می‌شود گفت: بقیه برای مصرف روزانه اهالی و تهیه رب انار به صورت سنتی استفاده می‌شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید