رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان:

طعم شیرین افزایش تولید عسل در نصف جهان

طعم شیرین افزایش تولید عسل در نصف جهان

رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: میزان عسل تولیدی در پایان سال گذشته هفت هزار و ۳۰۰ تُن بود در حالی که سال ۹۲ حدود سه هزار و ۳۰۰ تُن از این محصول در استان تولید شد.

کدخبر: 89417

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، در سطح استان، نجف آباد بیشترین تولید عسل را به خود اختصاص داده پس از این شهرستان، اصفهان، شهرضا، خمینی‌شهر و خوانسار در رده های بعدی قرار دارند.

بر پایه آخرین سرشماری در مهر ماه سال ۹۸، حدود ۹۸ هزار زنبورستان و نزدیک به ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار کلنی زنبور عسل در کشور موجود است، میانگین تولید عسل در هر کندو را حدود ۱۱ کیلوگرم و میزان رشد تولید این محصول در سال ۹۸ نسبت به سال ماقبل ۲۴ درصد برآورد می‌شود.

در این ارتباط رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: از جمله دلایل افزایش تولید در بخش‌های مختلف صنعت کشاورزی در این استان برنامه ریزی مناسب، همکاری دستگاه‌های مختلف، مشارکت چشمگیر بخش خصوصی و ورود بیشتر علم به این عرصه بوده است.

دانش و بخش خصوصی نیاز ضروری برای جهش تولید کشاورزی

مهرداد مرادمند خاطرنشان کرد: سهم هرچه بیشتر سرمایه و فعالان اقتصادی بخش خصوصی از نکات کلیدی است که باید برای توسعه کشاورزی استان و جهش تولید به آن توجه شود و از سوی دیگر فناوری و دانش را برای پیشرفت این صنعت باید بیش از قبل مد نظر قرار داد.

وی به لزوم حمایت‌های بانکی اشاره و تصریح کرد: صنعت کشاورزی بخصوص در گسترش روش‌های نوین کشاورزی مانند کشت گلخانه‌ای و آبیاری‌های جدید نیازمند تسهیلات بانکی و وام های کم بهره است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان افزود: رفع موانع صادراتی که به درآمدزایی بیشتر منتهی می‌شود از دیگر راهکارهایی است که بر توسعه کشاورزی و اشتیاق بیشتر تولیدکنندگان تاثیر می‌گذارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید