رونمایی از پوستر سومین جشنواره گاو هلشتاین با هدف تقویت جایگاه صنعت دامداری

رونمایی از پوستر سومین جشنواره گاو هلشتاین با هدف تقویت جایگاه صنعت دامداری

در نشست خبری که به مناسبت سومین جشنواره گاو هلشتاین هم‌زمان با بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی دام، طیور، آبزیان، دامپزشکی و فرآورده‌های لبنی صادراتی اصفهان برگزار شد، جایگاه برتر استان اصفهان در تولیدات و فرآورده‌های لبنی و دامی تشریح شد.

کدخبر: 118890

به گزارش خبرنگار ایانا در اصفهان، معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از برگزاری سومین جشنواره گاو هلشتاین بعد از 18 سال وقفه خبر داد و گفت: این وقفه زمانی، نشان از آن دارد که کار خود را در حمایت از تولید و به روزرسانی به خوبی انجام نداده‌ایم. زمانی که بهبود بخشی در کار وجود داشته باشد، لازم است نتایج کار خود را به روز دریافت و بهره‌برداری کنیم. در حالی‌که در سال‌های اخیر مشکلاتی در زمینه پرورش دام را شاهد هستیم.

حسین ایراندوست در صحبت از برگزاری دو جشنواره در سال‌های 73 و 84، اعلام کرد: جشنواره امسال به‌صورت ملی و هم‌زمان با بیست و یکمین نمایشگاه دام و طیور، فرآورده‌های لبنی صادراتی در هنگام صبح برگزار می‌شود و براین اساس، ستادی در سازمان جهاد کشاورزی برای اجرای برنامه‌های مختلف تشکیل داده‌ایم.

وی افزود: اکنون با همکاری اتحادیه دامداران، انجمن صنفی گاوداران و دیگر تشکل‌های صنفی مرتبط مانند صنایع تبدیلی، خوراک دام و طیور، و...آمادگی کامل برای اجرای جشنواره را داریم. همچنین، جشنواره فرصتی است تا دامداران موفق که عملکرد خوبی داشته‌اند معرفی شوند و دانشجویان این رشته نیز در جریان اطلاعات و دانش روز قرار گیرند.

ایراندوست با بیان آنکه گاو هلشتاین ایران از آن جهت در اصفهان مطرح می‌شود که این گاو شیرده متناسب با اقلیم کشور پرورش یافته است، یادآور شد: هدف اصلی جشنواره این است که سالیانه در زمینه پیشرفت عملیات به نژادی و اصلاح نژاد اطلاع‌رسانی شود و آخرین دستاوردهای ژنتیکی که در تولید و نگهداری دام ظهور و بروز می‌کند، مورد اریابی قرار گیرد.

وی با اذعان به اهمیت تولیدات روستایی و سنتی در کنار تولیدات صنعتی، تاکید کرد: وظیفه نهادهای مسئول و ذی‌ربط است که با هدف حمایت از تولیدات سنتی؛ خدمت‌رسانی و نظارت بهداشتی در دورترین نقاط را داشته باشند.

در ادامه، حسن جعفری، مدیرعامل اتحادیه دامداران استان اصفهان با اشاره به رتبه اول استان اصفهان در تولید شیر، توضیح داد: 550 هزار راس دام سنگین در اختیار داریم و تولید روزانه 6 هزار تن شیر خام و 200 تن گوشت قرمز در استان، معادل تولید 17 استان کشور، حاکی از رشد صنعت دامداری در اصفهان است.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره گاو هلشتاین، آن را فرصتی برای معرفی ضوابط بهداشتی، فنی و وضعیت دام عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه صنعت گاو شیری رو به پیشرفت است، شاخصه اقتصادی، نخستین هدف برگزاری این جشنواره است.

در ادامه، سید محمد موسوی مشاور رسانه‌ای رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و مدیر روابط عمومی بر اهمیت توسعه فعالیت‌های رسانه‌ای برای اطلاع‌رسانی سومین جشنواره گاو هلشتاین در سطح ملی و منطقه‌ای تاکید کرد و گفت: برای امنیت غذایی عرضه و نمایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی به ویژه صنعت دامپروری استان اصفهان از اولویت‌های بخش کشاورزی است .

 مهدی بابایی دبیر سومین جشنواره گاو هلشتاین با بیان اهمیت تولید شیر و جایگاه صنعت پرورش گاو شیری در کشور، یادآور شد: در این صنعت با موجود زنده‌ای سروکار داریم که متاثر از محیط است و این جشنواره به‌عنوان یک رویداد اقتصادی -اجتماعی با فواید فراوان برای کشور خواهد بود.

در پایان از پوستر سومین جشنواره گاو هلشتاین در اصفهان رونمایی شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید