هدف گذاری ایجاد 1700 شغل در بخش کشاورزی هرمزگان

هدف گذاری ایجاد 1700 شغل در بخش کشاورزی هرمزگان

معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : در سال گذشته یک هزارو787 شغل در سامانه ثبت شد که پیش بینی می شود در سال جاری هم 1700 نفر در این حوزه ثبت مشاغل داشته باشیم.

کدخبر: 43769

معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : در سال گذشته یک هزارو787 شغل در سامانه ثبت شد که پیش بینی می شود در سال جاری هم 1700 نفر در این حوزه ثبت مشاغل داشته باشیم .

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، عادل شهرزاد افزود: ارائه خدمات و تسهیلات بانکی، بیمه برای ایجاد ظرفیت های جدید با فناوری محصولات زیربخش شیلات، باغی، دامی و اعطای تسهیلات یارانه ای با هدف ارتقاء بهره‌وری عوامل تولید از مهمترین برنامه های اشتغال زایی در سال اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال است .

وی ادامه داد: افزایش راندمان آبیاری، گسترش شبکه های آبیاری تحت فشار، توسعه کشت های گلخانه ای و داربستی از دیگر هدف گذاری های صورت گرفته در راستای ایجاد اشتغال پایدار است .

شهرزاد افزود: ایجاد اشتغال پایدار و تولید محصولات با کیفیت، مدیریت مصرف آب و اقتصادی کردن بخش کشاورزی از مهمترین اهداف سازمان جهاد کشاورزی استان است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید