رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان در بازدید از نمایشگاه مطبوعات تهران:

بخش کشاورزی می تواند سوژه های خبری و گزارش های تحلیلی جذابی برای اصحاب رسانه باشد

بخش کشاورزی می تواند سوژه های خبری و گزارش های تحلیلی جذابی برای اصحاب رسانه باشد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت: باید با برگزاری نشست های تعاملی با مسئولان اصحاب رسانه از جمله مدیران و سردبیران خبر گزاری ها و نشریات استانی بستری را برای استفاده بیشتر بهره برداران با مطبوعات فراهم شود.

کدخبر: 36861


رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان در بازدید از نمایشگاه مطبوعات تهران گفت: بخش کشاورزی استان دارای ظرفیت های بسیاری در حوزه های باغی، زراعی و شیلاتی است که می تواند سوژه های خبری و گزارش های تحلیلی جذابی برای اصحاب رسانه باشد .

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، ناصر حیدری پوری در بازدید از بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات در تهران افزود: یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه مدیران دستگاه های اجرایی باشد، تعامل همه جانبه با مطبوعات است .

وی تصریح کرد: بخش کشاورزی استان دارای ظرفیت های بسیاری در حوزه های باغی، زراعی و شیلاتی است که می تواند سوژه های خبری و گزارش های تحلیلی جذابی برای اصحاب رسانه باشد .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان تأکید کرد: اقدامات سازمان در راستای طرح های توسعه سیستم آبیاری نوین، طرح اصلاح الگوی کشت، دستاوردهای سفر هیات تجاری - بازرگانی به کشور روسیه، تولید بذر گندم، توسعه پرورش ماهی در قفس، اطلاعات فنی و آموزش کشاورزان از مهم ترین سوژه های خبری است که می تواند برای خبرنگاران دست مایه تهیه خبر و گزارش باشد .

وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی آمادگی دارد برای انعکاس رویداد های بخش کشاورزی به طور مستمر کارشناسان خبره را در هر بخش برای ارائه اطلاعات به خبرنگاران معرفی نماید .

گفتنی است حیدری پوری در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات در تهران از غرفه های نشریات استانی از جمله صبح ساحل، دریای اندیشه، بستکیه، ندای هرمزگان، هفته نامه ندای جوان، آفتاب جنوب و تجارت جنوب و دریا بازدید کرد.


انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید