معاون باغبانی جهاد کشاورزی استان قم خبر داد:

برداشت 1000 تن گردو از باغ های استان قم

برداشت 1000 تن گردو از باغ های استان قم

معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: با توجه به شرایط اقلیمی منطقه و اقتصادی بودن کشت و توسعه محصول گردو استقبال برای توسعه کشت آن از سوی بهره برداران افزایش یافته است.

کدخبر: 35802

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم از برداشت حدود یکهزار تن گردو از باغ ها در این استان خبر داد .

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، مسلم ابراهیمی با بیان این مطلب گفت: امسال از هر هکتار بیش از یک تن گردو برداشت شده و مجموع تولید گردو در این استان به بیش از یکهزار تن تا پایان فصل برداشت گردو رسید .

وی افزود: در سال زراعی جاری به دلیل سرمای بهاره میزان برداشت محصول گردو نسبت به سال قبل در برخی از مناطق کاهش یافته است .

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان یادآور شد: گردو به دلیل خاصیت انبارداری بالا همیشه دارای بازار خوب برای فروش بوده است .

ابراهیمی با اشاره به اینکه این محصول در مناطق کوهستانی استان از جمله بخش خلجستان، قاهان و کهک کشت می شود، افزود: استان قم به دلیل موقعیت آب و هوایی به ویژه در منطقه کوهستانی برای کاشت انواع درختان گردو از جمله گردوی پوست سفید و پوست کاغذی مستعد است ولی در حال حاضر بیش ترین نوع گردو در استان قم از ارقام بومی است .

وی یکی از مشکلات کشاورزان این بخش را بروز مکرر سرمازدگی، خشکسالی و کم آبی در مناطق روستایی و گرمای شدید هوا اعلام کرد و گفت: با توجه به شرایط اقلیمی منطقه و اقتصادی بودن کشت و توسعه این محصول استقبال برای توسعه کشت آن از سوی بهره برداران افزایش یافته است .

ابراهیمی در پایان با اشاره به اینکه عملکرد بلند مدت محصول گردو در استان قم یک هزار و 500 کیلوگرم است، خاطرنشان ساخت: سطح زیر کشت محصول گردو در استان قم یک هزار و 200 هکتار است که از این میزان یک هزار و 100 هکتار آن بارده است.


انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید