مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم خبر داد:
برداشت 15 هزار تن انگور در استان قم
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: امسال حدود 15 هزار تن انواع ارقام انگور از باغات استان قم برداشت شده است.
به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) و به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان قم، مسلم ابراهیمی در این خصوص اظهارکرد: در مجموع یک هزار و 463 هکتار سطح زیر کشت انگور در استان قم وجود دارد که 107 هکتار آن غیر بارور و یک هزار و 356 هکتار آن بارور است .
وی افزود: در سطح باغات استان قم انواع ارقام انگور عسگری، مهدی خانی، یاقوتی، شاهانی، پرلت و بیدانه قرمز کشتشده است .
وی با اشاره به اینکه میانگین بلندمدت عملکرد انگور در استان قم 10 تن در هکتاراست، تصریح کرد: بر اساس کیل گیری در سال 95 در مزرعه عرب خراسانی واقع در جاده کاشان 50 تن در هکتار برداشت شده است .
ابراهیمی با اشاره به نقاط انگورخیز در استان قم افزود: بیشترین برداشت انگور در جاده کاشان، بخش جعفرآباد، خلجستان و قاهان است.
دیدگاه تان را بنویسید