انتقال تجارب کنترل کیفیت آب سد لتیان به آب منطقه ای هرمزگان

مجری طرح جلوگیری از آلودگی آب شهر تهران در بازدید از تصفیه خانه میناب، بندرعباس و نیز سد استقلال بر انتقال تجارب مجموعه خود به شرکت آب منطقه ای هرمزگان تاکید کرد.

کدخبر: 31216

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران ایانا از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای هرمزگان، محسن اسلامی زاده، مجری طرح جلوگیری از آلودگی آب شهر تهران در بازدید از تصفیه خانه میناب، بندرعباس و نیز سد استقلال بر انتقال تجارب مجموعه خود به شرکت آب منطقه ای هرمزگان تاکید کرد.
در این بازدید که جمعی از مدیران و کارشناسان شرکت های آب منطقه ای و آبفای شهری هرمزگان نیز حضور داشتند، اسلامی زاده ضمن ارائه تجربیات به کار برده شده در سد لتیان، راهکار هایی جهت تسریع در کنترل کیفیت آب سد و تصفیه خانه های استان هرمزگان مطرح کرد.
در پایان این برنامه از مدیرعامل و کارشناسان شرکت آب منطقه ای هرمزگان جهت آشنایی بیشتر با راهکارها و تجهیزات بکار رفته در سد لتیان استان تهران دعوت به عمل آمد.
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید