چه غذاهایی برای چشم مفید است؟
5 غذا برای سلامت چشم

برای داشتن چشمانی زیبا و قوی باید علاوه بر رعایت اصول سلامت چشم به فکر تغذیهای اصولی برای سلامت چشمها نیز باشید. در این مقاله با ما همراه شوید تا پنج ماده غذایی مفید برای سلامت چشمها را معرفی کنیم.
برای داشتن چشمانی زیبا و قوی باید علاوه بر رعایت اصول سلامت چشم به فکر تغذیهای اصولی برای سلامت چشمها نیز باشید. در این مقاله با ما همراه شوید تا پنج ماده غذایی مفید برای سلامت چشمها را معرفی کنیم.
هویج
احتمالاً شنیدهاید که هویج و دیگر میوههای نارنجیرنگ و سبزیجات سلامتی چشم را افزایش داده و از بینایی محافظت میکنند. بتاکاروتن، نوعی ویتامین A که به این مواد غذایی رنگ نارنجی میبخشد به شبکیه و دیگر نقاط چشم کمک میکنند تا به آرامی عمل کنند.
البته بهبود دید فقط به بتاکاروتن مربوط نیست. ویتامینها و مواد معدنی مختلفی برای سلامتی چشم ضروری هستند. این پنج ماده غذایی را در رژیم غذایی خود قرار دهید تا بینایی شما بهبود یابد.
سبزیجات
مطالعات نشان میدهد سبزیجات حاوی آنتیاکسیدان لوتئین و زیگزانتین هستند که به کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا و آب مروارید کمک میکند.
تخممرغ
به گفته پل دورتی، مدیر پزشکی بینایی لیزری در لسآنجلس، زرده منبع اصلی تولید لوتئین و زیگزانتین و روی است و به کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا کمک میکند.
مرکبات و انواع توتها
این میوهها سرشاز از ویتامین C هستند و به منظور کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا و آب مروارید مصرف میشوند.
بادام
بادام غنی از ویتامین E است و باعث کاهش آسیب دژنراسیون ماکولا میشود. یک مشت بادام (یک اونس) نیمی از دوز روزانه ویتامین E روزانه را فراهم میکند.
ماهیهای چرب
ماهی تن، ماهی قزلآلا، ماهی خال مخالی و ماهی کولی سرشار از DHA ، اسید چرب موجود در سطح شبکیه چشم، هستند. جیمی لی، مدیر جراحی انکساری در مرکز پزشکی مونته فیور در شهر نیویورک میگوید مقدار کم این ماده باعث سندرم خشکی چشم میشود./
دیدگاه تان را بنویسید