توسعه صنایع لبنی و همکاری با دامداران، راهی برای افزایش بهره‌وری و امنیت غذایی

توسعه صنایع لبنی و همکاری با دامداران، راهی برای افزایش بهره‌وری و امنیت غذایی

آذربایجان شرقی- ایانا- در راستای حمایت از تولید ملی در قلب بحران جنگ، معاون هماهنگی امور اقتصادی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی و مدیرکل امور شهری معاونت عمرانی، از خطوط تولید شرکت شیر پاستوریزه پگاه تبریز بازدید کرده و با محصولات جدید آشنا شدند.

کدخبر: 134034

طاهر روحی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ضمن تسلیت شهادت رهبر فرزانه انقلاب و یارانش، تلاش شبانه‌روزی کارکنان پگاه آذربایجان شرقی زیر سایه آژیر خطر و بمباران را ستود و ابراز امیدواری کرد: با رفع موانع، به استمرار این حرکت ملی برای امنیت غذایی کمک کنیم.

ظفر محمدی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار نیز با خدا قوت به کارگران، تولید محصولات دانش‌بنیان را کلید پویایی اقتصاد استان دانست و افزود: تدابیر مهمی برای تأمین انرژی اتخاذ شده و در سال جدید با تمام توان از اقتصاد مقاومتی حمایت می‌کنیم.

شهرام شفیعی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با خدا قوت به کارکنان، زنجیره تولید شیر خام تا فرآورده‌های لبنی پگاه را ارزش‌آفرین برای صنعت دامپروری توصیف کرد و گفت: این تلاش‌ها امنیت غذایی مردم را تضمین می‌کند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده پگاه تبریز در فرآوری و بسته‌بندی انواع محصولات لبنی افزود: توسعه خطوط تولید، ارتقای کیفیت و توجه به استانداردهای بهداشتی از مهم‌ترین عواملی است که باعث شده این مجموعه نقش مؤثری در تامین لبنیات سالم برای استان و حتی فراتر از آن ایفا کند.

وی تاکید کرد: استمرار این روند می‌تواند به ایجاد اشتغال پایدار و حمایت از دامداران منطقه منجر شود. شفیعی همچنین خواستار تقویت تعامل میان سازمان‌های مرتبط، دامداران و صنایع لبنی شد و تصریح کرد: ایجاد هم‌افزایی میان بخش‌های مختلف زنجیره ارزش کشاورزی موجب می‌شود هم تولیدکننده و هم مصرف‌کننده از مزایای آن بهره‌مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: توجه به فناوری‌های نوین، کاهش ضایعات و مدیریت بهینه نهاده‌ها می‌تواند به افزایش بهره‌وری در صنعت دامپروری و لبنیات کمک کند.

اکبر فروغی، مدیرعامل پگاه آذربایجان شرقی با ارائه گزارش عملکرد و پروژه‌های سرمایه‌ای، از حمایت‌های استانی قدردانی کرد و تأکید کرد: در سال اقتصاد مقاومتی، نیازمند وحدت ملی و حمایت‌های استانی هستیم. وی تولید در شرایط جنگی را مصداق حفظ امنیت غذایی دانست و حضور مسئولان را دلگرمی کارکنان خواند.

در این بازدید که در شرایط سخت جنگی و زیر آژیرهای خطر انجام پذیرفت، پروژه‌های صنعتی بررسی و قول مساعدت برای رفع موانع و رونق تولید داده شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید