همکاری راهبردی سازمان جهاد کشاورزی و نظام مهندسی برای آینده تولید

همکاری راهبردی سازمان جهاد کشاورزی و نظام مهندسی برای آینده تولید

آذربایجان شرقی- ایانا- در راستای تقویت تعاملات نهادی، افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی و تسریع در واگذاری تصدی‌گری‌ها به بخش خصوصی، رضا انوری رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی به همراه تعدادی از اعضای شورای سازمان و جمعی از همکاران، با شهرام شفیعی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان دیدار و گفتگو کردند.

این دیدار با هدف هم‌افزایی ظرفیت‌های تخصصی، تقویت نقش تشکل‌های فنی و مهندسی در زنجیره تولید و حمایت از حرکت به سمت کشاورزی بهره‌ور، اقتصادی و دانش‌بنیان برگزار شد و طرفین بر ضرورت انسجام بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای تخصصی تأکید کردند.

شهرام شفیعی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی در این دیدار با اشاره به جایگاه مهم سازمان نظام مهندسی در ارتقای سطح دانش فنی بهره‌برداران، اظهار داشت: امروز تحقق امنیت غذایی پایدار بدون بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی مهندسان کشاورزی، انتقال دانش نوین و حضور فعال تشکل‌های حرفه‌ای ممکن نیست و استان آذربایجان شرقی در مسیر تحول کشاورزی، نیازمند مشارکت گسترده بخش خصوصی است.

وی با تأکید بر سیاست‌های کلان وزارت جهاد کشاورزی در خصوص واگذاری تصدی‌گری‌ها افزود: کاهش تصدی‌گری دولت و سپردن امور اجرایی به تشکل‌ها و نهادهای تخصصی، ضمن چابک‌سازی ساختارها، موجب افزایش بهره‌وری، شفافیت و رضایتمندی تولیدکنندگان خواهد شد و سازمان جهاد کشاورزی استان با تمام توان از این رویکرد حمایت می‌کند.

در ادامه این نشست، رضا انوری رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان نیز با تشریح ظرفیت‌های فنی، کارشناسی و اجرایی این سازمان گفت: سازمان نظام مهندسی آمادگی کامل دارد با استفاده از توان مهندسان متخصص، در حوزه‌هایی نظیر بهبود الگوی کشت، افزایش راندمان تولید، توسعه کشاورزی هوشمند، مدیریت منابع آب و خاک و اجرای طرح‌های نوآورانه در کنار سازمان جهاد کشاورزی استان ایفای نقش مؤثر داشته باشد.

وی واگذاری بخشی از امور اجرایی، نظارتی و فنی به تشکل‌های تخصصی را گامی مهم در جهت ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به بهره‌برداران دانست و افزود: اعتماد به بخش خصوصی و استفاده از توان کارشناسان نظام مهندسی، می‌تواند مسیر توسعه پایدار کشاورزی استان را هموارتر کند.

در پایان این دیدار، طرفین بر تداوم تعاملات، تعریف پروژه‌های مشترک، استفاده هدفمند از توان مهندسان در طرح‌های ملی و استانی و گسترش همکاری‌های دوجانبه برای تحقق اهداف بهره‌وری، امنیت غذایی و توسعه پایدار بخش کشاورزی تأکید کردند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید