رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی:

پیوست فرهنگی باید محور همه برنامه‌های جهاد کشاورزی باشد

پیوست فرهنگی باید محور همه برنامه‌های جهاد کشاورزی باشد

آذربایجان شرقی- ایانا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در جلسه شورای فرهنگی با تأکید بر نقش اساسی کار فرهنگی در پیشبرد اهداف سازمان، گفت: همه اقدامات باید بر پایه پیوست فرهنگی طراحی شود تا امکان تبیین دستاوردهای سازمان، وزارتخانه و نظام به بهترین شکل فراهم شود.

شهرام شفیعی در جلسه شورای فرهنگی سازمان با تأکید بر اهمیت فعالیت‌های فرهنگی و عقیدتی در پیشبرد مأموریت‌های بخش کشاورزی، گفت: فعالیت‌های فرهنگی در استان و شهرستان‌ها با هدایت و نظارت حوزه نمایندگی ولی‌فقیه انجام می‌شود و شورای فرهنگی باید تمرکز خود را بر سیاست‌گذاری و جهت‌دهی کلان این حوزه قرار دهد.

وی با بیان اینکه کار فرهنگی اساسی‌ترین راهکار برای حل بسیاری از مسائل و چالش‌های جامعه است، افزود: تمام برنامه‌ها و اقدامات سازمان باید دارای پیوست فرهنگی باشد؛ چرا که این رویکرد یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است و ما را در دستیابی به اهداف عالیه سازمان و اسناد بالادستی یاری می‌کند.

وی با تأکید بر نقش فرهنگ در تبیین دستاوردهای سازمان، وزارت جهاد کشاورزی، دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: لازم است فعالیت‌های فرهنگی به سمت اقداماتی هدایت شود که نقش مؤثری در تبیین و آگاهی‌بخشی جامعه دارند. انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی بود و رسالت ما اقتضا می‌کند در این مسیر گام‌های اساسی و مؤثر برداریم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه این سازمان در بسیاری از برنامه‌های فرهنگی پیشرو بوده است، اظهار کرد: جهاد کشاورزی نهادی انقلابی است و فلسفه وجودی آن بر پایه کارهای فرهنگی شکل گرفته است.

شفیعی همچنین بر ضرورت اجرای پررنگ و شایسته برنامه‌های هفته بسیج تأکید کرد و گفت: اقدامات فرهنگی زمانی اثرگذار خواهد بود که بر پایه مشارکت مردم و همراهی همکاران سازمان طراحی و اجرا شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کار فرهنگی پایه و اساس همه فعالیت‌هاست و اگر سرمایه‌گذاری مناسبی در این حوزه صورت گیرد، بی‌تردید به نتایج بسیار مطلوبی خواهیم رسید.

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با تأکید بر جایگاه راهبردی کار فرهنگی در مجموعه جهاد کشاورزی، گفت: برنامه‌های فرهنگی، پشتوانه معنوی و فکری همه اقدامات جهادی هستند و اگر این برنامه‌ها به‌درستی اجرا شوند، می‌توانند روحیه خدمت، امید و جهاد را در بدنه سازمان تقویت کنند. وی افزود: امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند تعمیق فرهنگ اسلامی و انقلابی در محیط‌های اداری و میدانی بخش کشاورزی هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین مجید نجفی با اشاره به برنامه‌های ابلاغی حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در بخش کشاورزی خاطرنشان کرد: اجرای دقیق و هدفمند این برنامه‌ها یک ضرورت جدی است و نباید به عنوان فعالیت‌های جانبی یا تشریفاتی تلقی شود. این برنامه‌ها براساس نیازهای واقعی، اسناد بالادستی و مأموریت‌های جهاد کشاورزی تدوین شده و اجرای کامل آن‌ها می‌تواند زمینه‌ساز تحول فرهنگی و ارتقای سرمایه اجتماعی در بخش کشاورزی شود.

وی در ادامه با بیان اینکه فعالیت فرهنگی بدون مشارکت کارکنان و مدیران به نتیجه مطلوب نمی‌رسد، افزود: حوزه نمایندگی ولی‌فقیه آماده است با همکاری بخش‌های مختلف سازمان، برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و بصیرتی را در قالب طرح‌های منسجم و اثربخش اجرا کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نجفی تأکید کرد: اگر فرهنگ سازمانی بر پایه ارزش‌های دینی و انقلابی استحکام یابد، قطعاً شاهد افزایش کیفیت خدمات، افزایش رضایتمندی مردم و یک جریان مؤثر در تحقق اهداف کلان نظام جمهوری اسلامی در حوزه کشاورزی خواهیم بود.

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید