احدزاده:

فرهنگ‌سازی و آموزش، راهکار افزایش سرانه مصرف ماهی در آذربایجان شرقی

فرهنگ‌سازی و آموزش، راهکار افزایش سرانه مصرف ماهی در آذربایجان شرقی

آذربایجان شرقی-ایانا- در نشستی با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی و جمعی از مدیران سازمان، از تلاش‌ها و خدمات کارشناسان شیلات استان با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد و همزمان از یک فرآورده جدید شیلاتی رونمایی شد.

 ایرج احدزاده، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان در سخنانی ضمن تأکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری در منابع انسانی و ارتقای دانش کارشناسان، افزود: بهبود بهره‌وری و توسعه شیلات استان نیازمند آموزش، پژوهش و نوآوری در تولید و فرآوری آبزیان است و نقش کارشناسان در تحقق این اهداف کلیدی است.

در این جلسه همچنین، مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت مصرف ماهی و فرآورده‌های دریایی در ارتقای سلامت خانواده‌ها گفت: سرانه مصرف آبزیان در استان حدود ۸ کیلو و ۴۰۰ گرم است که نسبت به میانگین کشوری (۱۴.۵ کیلوگرم) و مصرف جهانی (۲۰ کیلوگرم) فاصله دارد. با برنامه‌های آموزشی و فرهنگ‌سازی، قصد داریم این رقم را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: با شعار امسال "ید کافی، هوش عالی با مصرف ماهی"، تلاش داریم الگوهای صحیح تغذیه را در مدارس و خانواده‌ها گسترش دهیم و اهمیت مصرف غذاهای سالم، به‌ویژه ماهی و فرآورده‌های دریایی را به مردم آموزش دهیم.

در این جلسه با اهدای لوح تقدیری که به امضای رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی رسیده بود از زحمات و تلاش‌های مستمر کارشناسان شیلات استان قدردانی شد.

در پایان نشست، خانم عبدالهی، مدیر آموزشگاه صنایع غذایی طلائیه و رئیس انجمن آموزشگاه‌های صنایع غذایی استان، با معرفی و ارائه نمونه‌ای از غذاهای تهیه شده از آبزیان، نقش آموزش مهارت‌های تهیه غذاهای سالم و فرآورده‌های دریایی در بهبود الگوهای تغذیه‌ای استان را برجسته کرد.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید