به گفته رئیس مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی، راهبردهای مؤسسه بر پایه پایداری منابع و افزایش بهرهوری تنظیم شده و ظرفیت تولید بخش باغبانی باید متناسب با حدود ۱۵ میلیارد مترمکعب منابع آب پایدار کشور تعیین شود.
تهران- ایانا- رئیس بخش تحقیقات چغندرقند استان آذربایجان غربی گفت: با توجه به آببر بودن کشت چغندر قند، تنها راه برای تداوم کشت، افزایش بهرهوری است.
تهران- ایانا- کارشناس آموزش پخت نان با تأکید بر نقش آموزش و علم در صنعت نان، از مشکلات ناشی از تغییرات کیفیت آرد در ایران سخن گفت و افزود: استفاده از آنزیمها و بهبوددهندهها در پخت نان ضروری است تا از ضایعات بیشتر جلوگیری شود و کیفیت نان بهبود یابد.
فعال صنعت آرد،از کاهش کیفیت گندم امسال بهدلیل کمآبی و مشکلات جدی در صنعت آرد خبر داد. او بر لزوم آزادسازی قیمت آرد برای بهبود وضعیت این صنعت تأکید کرد.
محیا صادقی، عنوان کردکه با ارتقای دانش و استفاده از فناوریهای روز دنیا و حمایت مسئولان دولت، صنعت قهوه میتواند در ایاران شکوفا شود.
تهران- ایانا- در حال حاضر الگوی کشت ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی با الهام گرفتن از الگوی رایج و استفاده بهینه از ایدههای نخبگان، محققان و کارشناسان حوزه کشاورزی افق روشنی را برای رونق کشاورزی در کشور ترسیم کرده است.
تهران- ایانا- رئیس موزه گل محمدی ایران و دبیر همایش «ایران، سرزمین گل محمدی»، گفت: صیانت از گل محمدی ایران، صیانت از میراث فرهنگی و وظیفهای ملی بوده و ثبت جهانی آن به نام ایران ضرورتی جدی است.
یکی از فعالان تولید کشتوصنعت خواستار حمایت دولت از آموزش کشاورزان و توسعه فناوریهای نوین آبیاری شد.
در چهادهمین نمایشگاه ارگانیک ایران، تولیدکنندگان و فعالان صنعت تولید این دسته از محصولات با اشاره به کم هزینهتر بودن پیشگیری از درمان، اتقاق نظر داشتند که با کشت ارگانیک و تولید محصولات سلامت محور میتوان شعار «پیشگیری بهتر از درمان» را عملی کرد.
رئیس کمیسیون مسئولیتهای اجتماعی انجمن ارگانیک ایران، با تأکید بر اینکه «غذا هویت و فرهنگ ایرانی است»، خواستار حمایت دولت از تولید و مصرف محصولات سالم و ارگانیک شد.