وزیر جهاد کشاورزی:

امسال 60 میلیارد تومان در آبخیزداری هرمزگان سرمایه‌گذاری شد

امسال 60 میلیارد تومان در آبخیزداری هرمزگان سرمایه‌گذاری شد

ایانا-کشاورزی: امسال 60 میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در استان سرمایه گذاری شده است که با توجه به خشکسالی‌های چند ساله هرمزگان سبب تغذیه سفره‌های زیرزمینی، حفاظت خاک و جلوگیری از تخریب خاک و مهار روان آب‌های سطحی می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی در نشست شورای اداری استان که معاون اول رییس جمهور، وزرای نیرو، تعاون کار و رفاه اجتماعی، مجمع نمایندگان استان و فعالان اقتصادی نیز حضور داشتند اعلام کرد: استان هرمزگان در طرح‌های آبخیزداری پیشرو کشور است.

به گزارش ایانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور، محمود حجتی با بیان اهداف و اثرات مفید آبخیزداری خاطر نشان کرد: اقدامات خوبی در بخش آبخیزداری استان با کمک اعتبارات صندوق توسعه ملی، اعتبارات استانی و با مشارکت مردم و خیرین انجام شده است.

او گفت: امسال 60 میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در استان سرمایه گذاری شده است که با توجه به خشکسالی‌های چند ساله هرمزگان سبب تغذیه سفره‌های زیرزمینی، حفاظت خاک و جلوگیری از تخریب خاک و مهار روان آب‌های سطحی می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی در پایان از تلاش‌های استاندار به علت حمایت از اجرای پروژه های آبخیزداری و تامین اعتبار این پروژه‌ها قدردانی کرد.

گفتنی است عملیات اجرایی 82 سازه بزرگ در سطح استان و همچنین 165 سازه کوتاه آبخیزداری (با مشارکت مردم شهرستان بشاگرد) توسط اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هرمزگان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی به اتمام رسیده و مقرر شد تا پایان سال با حمایت استانداری به 200 سازه بزرگ برسد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید