شهرستان کیار با بهرهگیری از فناوریهای نوین، رتبه نخست تولید چغندر قند در چهارمحال و بختیاری را کسب کرد
چهارمحال وبختیاری- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار از برداشت بیش از ۴۵ هزار تن چغندر قند از ۹۳۰ هکتار اراضی این شهرستان خبر داد
کوروش رضایی، گفت: با وجود چالشهای اقلیمی و کمآبی، استفاده از روشهای نوین کشاورزی و انعقاد قرارداد با کارخانه قند، موجب کسب رتبه اول تولید این محصول در استان شده است.
وی افزود: برداشت چغندر قند از ۹۳۰ هکتار از اراضی شهرستان کیار در حال انجام است و پیشبینی میشود حجم تولید این محصول از مرز ۴۵ هزار تن عبور کند.
کوروش رضایی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار، با اشاره به کیفیت مطلوب و عیار مناسب چغندرهای برداشتشده، اعلام کرد که بیشترین سطح زیر کشت این محصول در مرکز شهرستان متمرکز است و برای تمامی مزارع، قرارداد مستقیم با کارخانه قند منعقد شده تا محصول بلافاصله به چرخه فرآوری وارد شود.
وی در ادامه به چالشهای جدی بخش کشاورزی از جمله خشکسالی، افزایش دما، تغییرات اقلیمی و کاهش منابع آبی اشاره کرد و افزود: «با وجود این محدودیتها، کشاورزان کیار با استفاده از فناوریهای نوین از جمله تجهیز مزارع به سامانههای نوین آبیاری، بهکارگیری ادوات بهروز، استفاده از بذور اصلاحشده، تغذیه مناسب و رعایت اصول فنی، همراه با مشاورههای کارشناسان جهاد کشاورزی، توانستند رتبه اول تولید چغندر قند در استان را به خود اختصاص دهند.
دیدگاه تان را بنویسید