رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:

ضرورت دستیابی استان‌های ساحلی به پروتکل مشترک در حوزه آبزی پروری

ضرورت دستیابی استان‌های ساحلی به پروتکل مشترک در حوزه آبزی پروری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان بر ضرورت دستیابی استان‌های ساحلی کشور به پروتکل مشترک در حوزه آبزی پروری با هدف رفع مشکلات تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار ایانا در هرمزگان، عباس مویدی صبح امروز در نشست هم‌اندیشی مدیران کل دامپزشکی و شیلات استان‌های ساحلی جنوب کشور و استان گلستان با اشاره به مشکلات اخیر به وجود آمده در صنعت آبزی‌پروری کشور، به‌ویژه استان‌های جنوبی، اظهار داشت: پیشنهاد دارم با توجه به برگزاری این نشست، برای تولید و پرورش آبزیان به یک پروتکل مشترک و کارآمد دست‌یابیم. 

وی همچنین افزود: انتظار می‌رود هماهنگی در استان‌های فعال درزمینهٔ شیلات و آبزی‌پروری باعث شود تا صنعت روبرو رشد پرورش آبزیان و جایگاه آن در سبد صادرات غیرنفتی توسعه روزافزون داشته باشد. 

مهندس مویدی با اشاره به‌ضرورت تغییر روش تولید آبزیان در برخی مناطق کشور باهدف کاهش آسیب‌ها و خسارات ابراز داشت: ارتقای کیفی محصول تولیدشده در این حوزه باهدف توسعه سهم آبزیان در بازارهای صادراتی در دستور کار قرار گیرد.

وی در ادامه به نگاه ویژه و حمایتی استاندار هرمزگان نسبت به بخش کشاورزی اشاره داشت و خاطرنشان کرد: تحولی که در بخش کشاورزی هم‌زمان با حضور مهندس دوستی در هرمزگان شاهد هستیم، مرهون نگاه ویژه این مقام عالی برای تأثیرگذاری مستقیم و گشایش در سفره مردم است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید