تولید ۲۰ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان قزوین

قزوین- ایانا- سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، گفت : ۲۰ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان قزوین در شش ماهه اخیر تولید شده است.
بهزاد غیاثوند، گفت: این میزان گوشت قرمز تولید شده نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۸ هزارو ۱۰۰ تن بوده که حدود ... درصد رشد داشته است.
وی پیش بینی کرد تا پایان سال جاری بیش از ۴۰ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی این استان تولید شود.
غیاثوند تاکید کرد: تامین مستمر نهاده های دامی و اتخاذ سیاستهای حمایتی همچون تامین سرمایه در گردش ارزان قیمت می تواند به پایداری تولید و تحقق دستیابی به خودکفایی در این صنعت منجر شود.
گفتنی است، این مقدارگوشت قرمز در سه میلیون و ۴۰۰ هزار واحد دامی استان قزوین تولید شده است.
دیدگاه تان را بنویسید