تولید 1500 تن دانه روغنی کنجد در خنج

تولید 1500 تن دانه روغنی کنجد در خنج

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت کنجد از هزار و 250 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود از این سطح، بیش از هزار و 500 تن محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، علی علی پور با بیان اینکه برداشت محصول کنجد از نیمه مهرماه آغاز شده و تا اواخر آذرماه ادامه دارد، افزود: ارقام کنجد تولید شده در شهرستان خنج از نوع داراب، دشتستان و محلی است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه عملیات برداشت کنجد در سالیان گذشته به‌صورت سنتی انجام می‌شد و برای کشاورزان هزینه بر بود، بیان کرد: در سال زراعی جاری، برداشت مکانیزه محصول موجب کاهش هزینه تولید برای کشاورزان شده است.

علی پور گفت: نیاز آبی کم و مقاوم بودن گیاه در برابر شرایط خشکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این دانه روغنی است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید