متوسط عملکرد پیاز در شاهرود 70 تن در هکتار است

متوسط عملکرد پیاز در شاهرود 70 تن در هکتار است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: متوسط عملکرد محصول پیاز در این شهرستان 70 تن در هکتار برداشت شد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان سمنان، علی‌اصغر حجی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود اظهار کرد: برداشت پیاز در سطح 300 هکتار از مزارع شهرستان شاهرود انجام شد.

وی با بیان اینکه برداشت از  اواسط شهریورماه آغاز و تا نیمه آبان ماه  ادامه داشت افزود: متوسط عملکرد محصول پیاز در شهرستان شاهرود 70 تن در هکتار است که  مهم‌ترین ارقام کشت شده این محصول شامل «میگون» و «زرگان» است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود به برخی از ویژگی‌های ارقام کشت شده پیاز در این شهرستان اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین ویژگی رقم «زرگان» ماندگاری پس از برداشت و بازارپسندی است.

حجی با بیان اینکه متأسفانه عواملی سبب خسارت به محصول پیاز می‌شود؛ گفت: عوامل خسارت‌زای اصلی پیاز شامل تریپس، برگ‌خوار پیاز، پوسیدگی ریشه و علف‌های هرز است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید