آشنایی با تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در رامشیر

آشنایی با  تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در رامشیر

کلاس آموزشی آشنایی با تب کریمه کنگو ویژه دامداران در رامشیر برگزار شد.

 

به گزارش خبرنگار ایانا از خوزستان، رئیس اداره دامپزشکی رامشیر برگزاری دوره‌های آموزشی-ترویجی را از اولویت‌های اداره دامپزشکی این شهرستان برشمرد و گفت: با ارائه آموزش‌ها می‌توانیم جامعه هدف خود را با بیماری‌های واگیردار و غیر واگیردار آشنا کرده و از بروز بیماری در منطقه جلوگیری کنیم.

میلاد عامری افزود: در همین راستا کارشناسان دامپزشکی شهرستان رامشیر نسبت به برگزاری دوره آموزشی با موضوع آشنایی با تب کریمه کنگو در محل خدمات جهاد کشاورزی شهرستان اقدام کردند.

وی بیان کرد: در این دوره آموزشی، راه‌های آشنایی و جلوگیری از بیماری تب خونریزی‌ دهنده کریمه-کنگو، برای حاضرین تشریح شد.

عامری اضافه کرد: یکی از راه‌های پیشگیری از این بیماری استفاده از لوازم حفاظت فردی ازجمله چکمه، ماسک، روپوش، در حین ذبح یا سلاخی دام و رعایت نکات بهداشتی اولیه است.

همچنین عدم تماس مستقیم با حیوان، جلوگیری از برداشتن کنه موجود بر روی بدن دام، عدم مصرف گوشت کشتار غیرمجاز تحت هر عنوان، سمپاشی به موقع دام‌ها و جایگاه نگهداری دام به منظور مبارزه با کنه‌های ناقل بیماری، خرید گوشت از مراکز مجاز و دارای مهر دامپزشکی، نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در پیش سرد، برای حاضرین در این دوره، اطلاع رسانی شد .

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید