حمایت از متقاضیان صنایع تبدیلی چای ترش در خوزستان

از متقاضیان برای ایجاد صنایع تکمیلی محصول چای ترش حمایت میشود.
به گزارش خبرنگار ایانا از خوزستان، مدیرباغبانی سازمان گفت: برداشت چای ترش از سطح ۳۲ هکتار از مزارع استان از نیمه اول مهرماه آغاز شده است.
محمد حسنی نسب با بیان اینکه شهرستانهای کارون، خرمشهر و اهواز بیشترین سطح کشت چای ترش را به خود اختصاص داده اند افزود: پیش بینی میشود امسال ۲۰ تن محصول از مزارع چای ترش استان برداشت شود.
وی اظهار داشت:کشت چای ترش ، قابلیت خوبی برای توسعه استان دارد و در سال های گذشته اقدامات خوبی برای آموزش کشاورزان ، توزیع بذر رایگان، پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و پیگیری تکمیل زنجیره ارزش این محصول از سوی سازمان جهاد کشاورزی انجام شده و از متقاضیان برای ایجاد صنایع تکمیلی این محصول حمایت میشود.
وی با بیان اینکه برداشت چای ترش تا نیمه آبان ادامه دارد ادامه داد :با توجه به اینکه گیاه چای ترش جزء گیاهان متحمل به خشکی بوده و دارای ارزش اقتصادی بالایی است ، در صنایع غذایی، صنعت الیاف، نساجی و چوب استفاده می شود.
حسنی نسب تصریح کرد:محصول چای ترش کاربرد وسیع دارویی در درمان بیماریهای فشار خون، چربی خون، سرطان، بیماری کبد و کلیه دارد و دارای خاصیت آرام بخش و خنک کننده، ضدعفونی کننده و تصفیه کنند میباشد،کاسبرگ این گیاه سرشار از آهن، کلسیم، موسیلاژ و آنتوسیانین میباشد،همچنین بذر آن حاوی مقدار زیادی پروتئین، پلی ساکاریدها، مواد معدنی، اسیدهای آلی و فیبر میباشد و اندامهای رویشی آن نیز در صنعت دام و طیور بعنوان علوفه مصرف میشود.
دیدگاه تان را بنویسید