دستیابی به امنیت غذایی نباید به قیمت از بین رفتن منابع طبیعی تمام شود

سرپرست مدیریت آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: ماموریت اصلی جهاد کشاورزی تامین امنیت غذایی بر پایه‌ی توسعه‌ی پایدار است.

دستیابی به امنیت غذایی نباید به قیمت از بین رفتن منابع طبیعی تمام شود

به گزارش خبرنگار ایانا در بوشهر، مهدی اعتمادی در جلسه هماهنگی روز جهانی خاک گفت: خاک به عنوان محیط رشد گیاهان و محصولات کشاورزی بسیار اهمیت دارد.

 وی افزود: رسیدن به امنیت غذایی نباید به قیمت فرسایش خاک و از بین رفتن منابع طبیعی ما انجام شود زیرا سال ها طول می کشد تا مقدار خیلی کمی خاک تولید شود.

سرپرست مدیریت آب و خاک و امور فنی و مهندسی جهاد کشاورزی بوشهر با اشاره به اینکه هرساله مقدار زیادی از خاک ما بر اثر سیلاب شسته و به دریا ریخته یا پشت سدها جمع می شود بیان داشت: این معظل بزرگی است که باعث فقیر ترشدن خاک می شود.

اعتمادی فرسایش شیمیایی و فیزیکی، شوری، تراکم، آلودگی سموم و تغییر کاربری را از تهدیدهای خاک برشمرد و گفت: بخش صنعت نگاه توسعه ی پایدار به خاک ندارد.

وی خاطرنشان کرد: اقلیم و محیط زیست ما ظرفیت محدودی دارد و ما نمی توانیم بیش از توانش از آن بهره برداری کنیم زیرا به نابودی کشیده می شود.

سرپرست مدیریت آب و خاک جهاد کشاورزی بوشهر گفت: بخش صنعت نفت و پتروشیمی منابع آب و خاک ما را نابود کرده و حق آلایندگی را به سختی پرداخت می‌کند.

اعتمادی با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی و توجه به حفاظت از خاک یادآور شد: ما باید اهمیت خاک و حفظ آن را به نسل آینده و جوانان نشان بدهیم و رسانه‌ها در این زمینه می‌توانند بسیار مفید و تاثیر گذار باشند.

 

خبرنگار: محمد بحرینی

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید