لزوم همگرایی در مقابله با چالش‌های منابع طبیعی

رئیس مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور بر تعامل و ارتباط بیشتر مؤسسه با سازمان‌های منابع طبیعی و آبخیزداری، برای حل مسائل بخش اجرا و مقابله با چالش‌های منابع طبیعی، تأکید کرد.

لزوم همگرایی در مقابله با چالش‌های منابع طبیعی

به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور، علی علیزاده در این نشست که یکشنبه، 20 آبان ماه برگزار شد، با اشاره به تأکید سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بر حفظ ذخایر ژنتیکی و مجموعه‌های ارزشمند موجود در مؤسسات و مراکز گفت: لازم است در خصوص هرباریوم‌ها نیز به‌طورجدی تصمیم‌گیری شود.

وی ضمن درخواست از رئیس بخش تحقیقات گیاه‌شناسی برای تهیه گزارش کاملی از وضعیت موجود هرباریوم‌های کشور که در زیرمجموعه مراکز تحقیقاتی هستند گفت: لازم است تحلیل و نگاه بخش تحقیقات گیاه‌شناسی در این خصوص مشخص باشد تا بر اساس آن بتوان در مورد تقویت و ادامه فعالیت هرباریوم‌های موجود، تأسیس هرباریوم‌های جدید و یا جمع‌آوری هرباریوم‌ها، تصمیم‌گیری کرد.

علیزاده با اشاره به نشست مشترک با الهام ایمانیان، سرپرست و فرجام ناظری، مشاور پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی، در حاشیه برگزاری دومین رویداد ملی فناورانه و دانش‌بنیان کشاورزی و منابع طبیعی هفته گذشته، ادامه داد: در این نشست مقرر شد تلاش شود تمامی شرکت‌هایی که در حوزه تحقیقات جنگل، مرتع، بیابان و گیاهان دارویی فعالیت می‌کنند، از سوی پارک ملی علم و فناوری به سمت مرکز رشد این مؤسسه هدایت شوند.

وی افزود: لازم است مسئول مرکز رشد مؤسسه ضمن تقویت تعامل و ارتباط با پارک ملی علم و فناوری، امکانات و فضاهای لازم را برای شرکت‌های مذکور در مؤسسه فراهم آورد.

رئیس مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور بیان کرد: با توجه به اعلام رئیس سازمان تات، مبنی بر تغییر رویکرد سازمان از «مؤسسه ‌محوری» به سمت «برنامه محوری»، لازم است در راستای این تغییر رویکرد، بخش‌های تحقیقاتی مؤسسه ارتباط با سایر مؤسسات و مراکز دانشگاهی را بیش از گذشته تقویت کرده و نسبت به تدوین طرح‌های تحقیقاتی مشترک، گام‌های عملی‌تر و مؤثرتری بردارند.

 وی افزود: نمود بیرونی برنامه محوری، می‌تواند در انجام تحقیقات مشترک با سایر مؤسسات و مراکز علمی متجلی شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید