سازمان تعاونی روستایی پیشران خوداتکایی کشاورزی

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهادکشاورزی، سازمان تعاون روستایی را به دلیل وظایف و ماهیت در همگرایی توان تولیدات روستایی دارای اهمیت خواند و این سازمان را حامی حاکمیتی تولید در روستا دانست.

سازمان تعاونی روستایی پیشران خوداتکایی کشاورزی

به گزارش ایانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن ربانی در دیدار با سرپرست سازمان تعاون روستایی، با بیان این که سازمان تعاون روستایی ارتباط مستقیم با امنیت غذایی دارد، اظهار کرد: با وجود نیروهای خلاق و تازه نفس، سازمان تعاون روستایی می‌تواند در استقلال غذایی نقش پیش‌برنده داشته باشد.

وی افزود: با بکارگیری افراد معتمد و دلسوز می‌توان سازمان را برای رسیدن به اهداف عالی کمک کرد و زمینه حرکت سازمان به سوی اقتدار و پویایی شد.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی گفت: با برنامه‌ریزی بلندمدت و با نگاه دقیق به تحلیل‌ها و آمارها نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنیم و با اصلاح ضعف‌ها و بهره‌برداری از قوت‌ها سازمان را در ریل تعالی قرار دهیم.

ربانی در ادامه ضمن تاکید بر نظارت مستمر بر دستگاه‌های زیرمجموعه سازمان تعاون روستایی، بیان کرد: با نظارت مستمر به زیر مجموعه‌های سازمان می‌توان اشکالات را رفع و به رشد سازمان سرعت بخشید.

وی ادامه داد: سازمان تعاون روستایی جزو سازمان‌های مردم‌نهاد است که در خط مقدم امنیت غذایی است و با بکارگیری توان تولیدات روستایی و هدایت آن در جهت پوشش نیازهای غذایی جامعه نقش محوری در افزایش خود‌اتکایی محصولات کشاورزی دارد.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در پایان ضمن تاکید بر سلامت نیروهای انسانی گفت: تحقق اندیشه‌های دینی باعث رشد معنوی کارکنان می‌شود که با برنامه‌ریزی درست و منسجم سازمان تعاون روستایی در تعامل با اقشار متدین و تلاشگر کشور اعم از روستاییان و کشاورزان حرکت جمعی برای پیشرفت کشور در حوزه تامین غذا و توسعه کشاورزی فراهم می‌شود.

 

در ادامه این جلسه سرپرست سازمان تعاون روستایی با بیان این که برنامه‌های فرهنگی جزو برنامه‌های اولویت‌دار سازمان است، گفت: برای تعالی سازمانی به دنبال پرورش فرهنگی و فکری منابع انسانی و سرمایه‌های معنوی سازمان هستیم.

طلایی یکی از مسایل  امروز را بحث بازار و نحوه تامین و مدیریت تقاضا دانست و گفت:  در صورت تامین اعتبار و ایجاد بستر لازم می‌توان در دو سال اول با تأسیس ده هزار فروشگاه‌های زنجیره‌ای تعاون روستایی در سراسر کشور مدیریت بازار را به دور از سوداگری برخی سودجویان نظام‌مند ساخت.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید