جهش پژوهشی در سازمان تات با نقشآفرینی محققان
هفتصد و چهل و نهمین جلسه شورای تحقیقات کشاورزی سازمان تات با بررسی دستاوردهای این سازمان در هفته پژوهش و فناوری، استقرار کشاورزی پایدار و جلب مشارکت جامعه محلی، بررسی امکان بهرهمندی از امکانات خزانه جهانی بذر سوالبارد و ارائه نظرات مؤسسات در رابطه با مرجعیت علمی برگزار شد.
به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی سازمان تات، سید مجتبی خیام نکویی در هفتصد و چهل و نهمین جلسه شورای تحقیقات کشاورزی ضمن گرامیداشت ایامالله نهم دی، روز بصیرت و حمایت از ولایتفقیه و تبریک به مناسبت قرار گرفتن در آستانه سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: با تمسک بر سیره حضرت زهرا در دنیا، آخرت و در زمینههای مختلف زندگی، به خوشبختی و موفقیت نهایی دست پیدا خواهیم کرد.
معاون وزیر و رئیس سازمان تات، تصریح کرد: در آستانه نهایی شدن بودجه سال ۴۰۳ ۱ ضرورت دارد، روسای مؤسسات و مراکز استانی تابعه سازمان تات بهعنوان کاری ماندگار از تمام ظرفیتهای خویش بهمنظور رایزنیهای مؤثر در راستای تقویت فعالیتهای تحقیقاتی بخش کشاورزی با اعضای کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی استفاده کنند.
خیامنکویی بر جهش پژوهشی در سازمان تات با نقشآفرینی محققان در تحقق اهداف بخش کشاورزی تأکید کرد و گفت: تحقیقات در بخش کشاورزی، خط مقدم خدمت است، بنابراین آثار تحقیقاتی که توسط محققان سازمان تات انجامشده است، باید در مرحله اجرا احصاء شود.
وی با تأکید به اینکه شورای تحقیقات کشاورزی یکی از مهمترین جلسات تصمیم سازی تحقیقات کشاورزی " است و ضرورت دارد با محوریت نقد و بررسی چالشهای اولویتدار این بخش برگزار شود، گفت: طرحها و دستاوردهای سازمان تات باید در شأن و منزلت محققان این سازمان باشد.
رئیس سازمان تات پیامدمحوری و اثربخش بودن را از دیگر انتظارات حاکمیتی از سازمان تات برشمرد و بیان داشت: امروز در سازمان تات،مؤسسات و مراکز تابعه به مدیرانی نقشآفرین نیاز داریم که بتوانند مسائل اولویتدار بخش کشاورزی؛ در راستای احصاء چالشها و حل مشکلات و عملیاتی کردن تدابیر نقشآفرینی کنند.
وی همچنین از تدوین طرح نهایی نظام جامع آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خبر داد و گفت: این طرح در راستای تحول در نظام آموزش بخش کشاورزی و پاسخگویی به نیازهای بخش کشاورزی با استفاده از ظرفیت آموزش عالی کشور است و بهزودی ابلاغ خواهد شد .
محسن مردی مشاور عالی رئیس سازمان تات نیز در این جلسه با تأکید بر ضرورت تغییر زاویه دید در راستای تحلیل دستاوردهای پژوهشی گفت: راه برونرفت سازمان در حل چالشهای پژوهشی تمرکز و انجام کارهای اشتراکی است.
دیدگاه تان را بنویسید