در راستای تداوم کار در کارخانجات خوراک دام و طیور انجام شد:

افزایش واردات سویا به جای کنجاله؛ سیاست جدید وزارت جهاد کشاورزی

افزایش واردات سویا به جای کنجاله؛ سیاست جدید وزارت جهاد کشاورزی

اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دامی کشور با بیان این که در یک ماهه نخست سال جاری واردات کنجاله سویا انجام نشده است، گفت: سیاست وزارت جهاد کشاورزی افزایش واردات سویاست.

کسری لشکری، بازرس اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دامی کشور در گفت‌وگو با ایانا بیان کرد: وزارت جهاد کشاورزی در وضعیت فعلی به سمت افزایش واردات سویا و کاهش واردات کنجاله این محصول حرکت کرده است.

وی افزود: این امر در این راستا انجام می‌شود که واردات سویا نسبت به کنجاله سویا ارزان‌تر است که با توجه به این که کشورمان با تحریم‌های زیادی از سوی دیگر کشورها روبروست و در زمینه نقل و انتقالات پولی و بانکی با مشکلاتی مواجهیم، اقدام پسندیده‌ای است.

بازرس اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دامی کشور ادامه داد: از طرف دیگر با واردات سویا و فرآوری و تبدیل آن به کنجاله سویا سود بیشتری حاصل می‌شود و کارنجات خوراک دام نیز می‌توانند از این امر سود ببرند، به‌طوری که دیگر می‌توان انتظار داشت اشتغال کارگران این کارخانجات نیز حفظ شود.

لشکری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در یک ماهه ابتدایی سال جاری شاهد آن بودیم که واردات نهاده‌های دامی نسبت به سال گذشته با رشد 51 درصدی روبرو شده است.

وی افزود: به‌طوری که حدود 200 هزار تن سویا به کشورمان وارد شد ولی با توجه به سیاست در پیش گرفته شده توسط وزارت جهاد کشاورزی شاهد آن بودیم که کنجاله سویا وارد کشور نشد.

بازرس اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دامی کشور در پایان گفت: هم اکنون در تحویل برخی از نهاده‌های دامی به دامداران تاخیر ایجاد شده و شرکت‌های واردکننده به تعهدات زمانی خود عمل نکردند. بنابراین انتظار داریم برای حمایت و تداوم روند تولید محصولات مختلف غذایی در این زمینه تعجیل شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید