برداشت ۲۱۵ هزار تن سیب درختی از باغهای استان اصفهان

امسال ۲۱۵ هزار تن سیب درختی پاییزه از باغهای استان اصفهان برداشت شد.
به گزارش خبرنگار ایانا دراستان اصفهان، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: این میزان محصول باغی از نیمه شهریور تا آبان ماه از باغهای این استان برداشت شده است.
احمدرضا رئیس زاده، وسعت باغهای این استان را ۲۰ هزار و ۲۰۲ هکتار بیان کرد و افزود: از این وسعت ۱۸ هزار هکتار به تولید سیبهای زرد و قرمز پاییزه و بقیه به ارقام گلاب بهاره و پاییزه اختصاص دارد.
وی، بیش از ۹۰ درصد از باغهای استان اصفهان را در شهرستان سمیرم دانست و گفت: در شهرستانهای شهرضا، دهاقان، تیران و کرون، نطنز و برخی شهرستانهای دیگر نیز باغهای سیب درختی در مساحتهای کمتر وجود دارد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی اصفهان افزود: خشکسالی و کمبود آب در بخش عمدهای باغات سیب استان اصفهان عامل اصلی کاهش عملکرد در سالهای گذشته و سال جاری بوده است.
دیدگاه تان را بنویسید