برای افزایش سهم ایران ز بازاهای جهانی صورت گرفت؛
صدور مجوز صنعتی به بستهبندی گیاهان دارویی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم از صدور مجوز صنعتی به بستهبندی گیاهان دارویی خبر داد.
محمدرضا شهابی در گفتوگو با ایانا با اشاره به اینکه نظارت بر مراحل کاشت، داشت و برداشت گیاهان دارویی بر عهده جهادکشاورزی است، افزود: مناطق مستعد کشت گیاهان دارویی در شهرستان شناسایی شده و تاکنون توسعه کشت گیاهان دارویی در سطح 416 هکتار انجام شده است.
شهابی تاکید داشت: در همین راستا در سال 96 توسط جهاد کشاورزی تسهیلاتی به این طرحها اختصاص داده شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم درباره اعطای مجوز صنعتی به بستهبندی گیاهان دارویی اظهار کرد: در جهت ارتقای کیفیت محصول تولیدی و ایجاد بازار مناسب در تعامل با دانشگاه علوم پزشکی مقرر شد، از این پس مجوز صنعتی برای بستهبندی گیاهان دارویی توسط این دانشگاه صادر شود.
او ادامه داد: متأسفانه به دلیل فقدان بستهبندی مناسب گیاهان دارویی که در روند تولید و کشت و تجارت آنها تأثیر بسزایی دارد، سهم ایران از تجارت گیاهان دارویی در جهان پایین است و چنانچه برنامهریزی مناسبی صورت پذیرد و با رعایت استانداردهای کیفی میتوان سود بالایی به لحاظ اقتصادی از تجارت گیاهان دارویی برد.
دیدگاه تان را بنویسید