۳۱۳۴ هکتار از اراضی زراعی میاندوآب به کشت گندم پاییزه اختصاص یافت

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: از آغاز سال زراعی جدید تاکنون در سطح ۱۱ هزار و ۴۲۹ هکتار با زارعین این شهرستان، قرارداد کشت گندم منعقد شده و سه هزار و ۱۳۴ هکتار از اراضی زراعی میاندوآب به زیر کشت گندم رفته است که این روند همچنان ادامه دارد.

۳۱۳۴ هکتار از اراضی زراعی  میاندوآب به کشت گندم پاییزه اختصاص یافت

به گزارش خبرنگار ایانا در میاندوآب، رضا مقدم در جلسه شورای هماهنگی بخش کشاورزی این شهرستان که به ریاست معاون استاندار و فرماندار میاندوآب و با حضور مدیر شهرک های کشاورزی آذربایجانغربی برگزار شد، با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت کشت های پاییزه افزود: علاوه بر عقد قرارداد کشت گندم، ۵۳۴ هکتار نیز جهت کشت محصول جو عقد قرارداد انجام گرفته و در ۱۳۱ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان، جو کشت شده است. همچنین ۳۷۸ هکتار از اراضی نیز به کشت دانه روغنی کلزا اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اهمیت تأمین بموقع نهاده های کشاورزی یادآور شد: تاکنون بیش از یک هزار تن انواع کودهای شیمیایی ازته، فسفاته و پتاسه جهت بهبود تغذیه محصولات پاییزه در بین زارعین شهرستان میاندوآب توزیع شده است.

مقدم ادامه داد: از مقدار یک هزار و ۴۰ تن بذور گندم گواهی شده واصله به شهرستان، یک هزار و ۵ تن در بین گندمکاران منطقه توزیع شده است.

وی با اشاره به برداشت محصول چغندرقند گفت: امسال ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی زراعی شهرستان میاندوآب به کشت محصول چغندرقند اختصاص یافته است و پیش بینی می شود بیش از ۲۶۱ هزار تن چغندرقند از اراضی زیر کشت این محصول برداشت شود.

وی عنوان کرد: از آغاز برداشت محصول چغندرقند تاکنون ۱۳۳ هزار و ۵۲۰ تن چغندرقند تولیدی زارعین این شهرستان به کارخانه قند میاندوآب و ارومیه تحویل داده شده است که ۹۹ هزار و ۵۲۰ تن مربوط به کارخانه قند میاندوآب و ۳۴ هزار مربوط به کارخانه قند ارومیه است.

مقدم افزود: میانگین عیار چغندرقند تحویلی ۱۵.۵۲ درصد با ۳.۴ درصد اُفت می باشد.

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با تاکید بر تأمین آب آبیاری برای کشت‌های پاییزه، سوخت ماشین آلات کشاورزی، موتور پمپ های آبیاری و واحدهای تولیدی بخش کشاورزی خواستار تعیین تکلیف در خصوص اختصاص زمین برای راه اندازی شهرک کشاورزی میاندوآب شد.

 

خبرنگار: هومن مویدزاده

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید