تقویت ارتباط ستاد و صف در مسیر حل مسائل، افزایش انگیزه کارکنان و ارتقاء بهرهوری در عرصههای کشاورزی

آذربایجان شرقی- ایانا- جلسه بررسی مسائل و مشکلات موجود در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ملکان و چالشهای بخش کشاورزی منطقه، با حضور ایرج احدزاده معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجانشرقی و جمعی از مدیران سازمان برگزار شد.
محمد خلیلی در این جلسه گزارشی از وضعیت عمومی مدیریت شهرستان، ساختار نیروی انسانی، مشکلات موجود در حوزه اداری، فنی، زیرساختی و چالشهای مرتبط با تأمین اعتبارات و امکانات ارائه داد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ملکان با اشاره به نقش راهبردی شهرستان ملکان در تولید محصولات باغی، زراعی، دام و طیور در جنوب استان، خواستار توجه ویژه سازمان به تقویت امکانات، منابع و نیروی انسانی در این منطقه شد.
سپس کارکنان واحدهای مختلف، نقطهنظرات خود را در خصوص مشکلات موجود، از جمله کمبود تجهیزات اداری، نیاز به بازنگری در فرآیندهای رفاهی، ارتقاء نظام انگیزشی و بهروزرسانی ساختارهای مدیریتی مطرح کردند.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی پس از استماع دیدگاههای کارکنان، با قدردانی از زحمات مجموعه مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ملکان گفت: حضور در میان همکاران پرتلاش شهرستانها فرصتی مغتنم برای شناخت واقعیتر از میدان عمل است. یکی از سیاستهای محوری سازمان در سال ۱۴۰۴، ارتقاء سرمایه انسانی، بازمهندسی فرایندها و پاسخگویی مؤثر به مسائل صف است.
ایرج احدزاده افزود: بخش عمدهای از دغدغههای مطرح شده در این نشست، در چارچوب ظرفیتهای موجود و با همکاری مدیران امور اداری، مالی و تحول اداری قابل پیگیری و حل است. با توجه به اهمیت استراتژیک شهرستان ملکان در تولید و اشتغال، نگاه سازمان به این منطقه ویژه و حمایتی خواهد بود.
ناصر رحیمی مدیر امور اداری، رفاه و پشتیبانی سازمان، جلال پورولی مدیر امور مالی سازمان و لیلا فرقدان احمدی رئیس گروه نوسازی و تحول اداری سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی نیز در ادامه جلسه، توضیحاتی در خصوص برنامههای سازمان برای ساماندهی وضعیت رفاه کارکنان، بهبود فرآیندهای مالی، ارتقاء بهرهوری، اجرای برنامههای تحول اداری و استفاده از ظرفیتهای الکترونیکی ارائه کردند.
این نشست، تنها یک جلسه اداری نبود؛ بلکه فرصتی برای گفتوگو، مشارکت در تصمیمسازی و بازتعریف ارتباط میان کارکنان صف و مدیران ستادی بود. صراحت در بیان مسائل، روحیه تعامل، و عزم جمعی برای حل مشکلات، از نقاط قوت این جلسه بود که در پایان، با جمعبندی موارد و تعیین اولویتهای اجرایی برای پیگیری از سوی واحدهای تخصصی سازمان همراه شد. برگزاری چنین جلساتی، در ارتقاء انگیزه در بدنه کارشناسی شهرستانها، بهبود روحیه خدمت، و اجرای دقیقتر مأموریتهای سازمانی در سطح مزارع و بهرهبرداران، نقش مهمی ایفا میکند.
این نشست در فضایی صمیمی، شفاف و با هدف برقراری تعامل مؤثر بین صف و ستاد، بررسی وضعیت منابع انسانی، مالی، زیرساختی و تبیین چالشهای پیشروی بهرهبرداران بخش کشاورزی در شهرستان برگزار گردید و شرکتکنندگان به بیان نقطهنظرات، دغدغهها و پیشنهادات خود پرداختند.
دیدگاه تان را بنویسید