جهش تولید مرغ در آذربایجانشرقی؛ عرضه روزانه ۵۰۰ تن لاشه گرم و پوشش کامل نیاز بازار

آذربایجان شرقی- ایانا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی از جوجهریزی بیش از نیاز استان و عرضه روزانه صدها تن مرغ گرم به بازار خبر داد و گفت: هیچ کمبودی در تأمین مرغ زنده و لاشه گرم وجود ندارد و سفرههای مردم با آرامش کامل تأمین میشود.
صمد زمانزاد قویدل با اشاره به افزایش 8.3 درصدی جوجه ریزی در آذربایجان شرقی نسبت به مدت مشابه سال قبل، گفت: در راستای تحقق امنیت غذایی و تأمین پروتئین مورد نیاز مردم، در اردیبهشت ماه سال جاری نزدیک به ۶ میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغداری گوشتی استان ریخته شده که این میزان حتی بیش از نیاز داخلی استان است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیت بالای تولید و کشتار در استان، تصریح کرد: هماکنون روزانه بیش از ۲۲۰ هزار قطعه مرغ با وزن لاشه حدود ۵۰۰ تن از طریق ۱۴ کشتارگاه مدرن طیور استان به بازار مصرف عرضه میشود که این رقم نشاندهنده ثبات بازار و پوشش کامل تقاضا است.
قویدل با تأکید بر برنامهریزی دقیق برای جلوگیری از نوسانات قیمتی، خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بالای تولید و عرضه مستمر، مردم استان میتوانند با اطمینان خاطر از تأمین مرغ مورد نیاز خانواده خود مطمئن باشند و هیچ نگرانی از نظر کمبود یا افزایش قیمت وجود ندارد.
وی با بیان اینکه مردم بایستی از خرید بیش از نیاز گوشت مرغ و انجماد آن خودداری کنند، خاطر نشان کرد: در صورت نیاز نیز مرغ منجمد آماده عرضه در سردخانه پشتیبانی امور دام موجود بوده و عرضه خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید