لزوم برنامه ریزی برای کاهش خطرات احتمالی در تولید محصولات کشاورزی

مدیر جهادکشاورزی شهرستان ورزقان بر لزوم برنامه‌ریزی برای کاهش خطرات احتمالی در تولید محصولات کشاورزی تأکید کرد.

لزوم برنامه ریزی برای کاهش خطرات احتمالی در  تولید محصولات کشاورزی

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، امیدعلی جلالی در جلسه کارگروه کشاورزی پدافند غیرعامل شهرستان ورزقان افزود: در زمان کنونی که کشورهای ابرقدرت با استفاده از انحصاری کردن محصولات کشاورزی بدون استفاده از اسلحه به جنگ دیگر کشورها می‌روند اهمیت پدافندغیرعامل بیشتر از زمان‌های قبل احساس می‌شود و باید با برنامه‌ریزی مدون و تمهیدات لازم و پیشگیرانه باعث کاهش خطرات احتمالی مخصوصاً در بخش تولید محصولات کشاورزی و دامی و منابع طبیعی و حفظ محیط‌زیست باشیم.

 وی افزود: با توجه به مفاد آئین نامه اجرایی پدافند غیرعامل مقرر شد که اعضای کارگروه نسبت به تعیین مراکز آسیب‌پذیر و حساس و اولویت‌بندی طرح‌ها و پروژه‌ها در مواجهه با تهدیدات و آسیب‌ها با ارائه راهکارها برای حفظ سرمایه ملی تنظیم و به کارگروه ارسال کنند.

 جلالی بیان کرد: اعضا در تعامل با تشکل‌ها و انجمن‌ها و صنوف مرتبط ضمن بیان اهمیت پدافند غیرعامل پیشنهادها و راهکارهای عملی را به کارگروه اعلام کنند.

 وی اظهار کرد: اعضای کارگروه جدول زمان‌بندی و تقویم آموزشی مرتبط با اهداف پدافند غیرعامل را به کارگروه ارسال کنند و برای آشنایی بیشتر اعضاء با مبانی و اصول پدافند غیرعامل برنامه آموزشی برای اعضای کارگروه تشکیل شود.

 جلالی ادامه داد: با عنایت به اینکه مدتی بود جلسات کارگروه تخصصی پدافندغیرعامل زیستی شهرستان ورزقان در بخش کشاورزی تشکیل نمی‌شد، بعد از این به طور مستمر و زمان‌بندی‌شده و منظم جلسات کارگروه با حضور اعضاء متشکل از نماینده فرمانداری، اطلاعات، جهاد کشاورزی، اداره صنعت و معدن و تجارت، منابع طبیعی، دامپزشکی، محیط‌زیست، شبکه بهداشت، اتاق اصناف، بسیج کارگری و کارمندی و نماینده غله شهرستان تشکیل خواهد شد.

 

خبرنگار: مهسا رمضانی

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید