جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در حوزه تولید در کنار ستاد زکات است
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی و عضو شورای زکات استان گفت: سازمان جهاد کشاورزی استان و کلیه دستگاههای تابعه این سازمان در حوزه تولید در کنار ستاد زکات هستند.
به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، شهرام شفیعی در بیست و پنجمین جلسه شورای زکات استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی استان و کلیه دستگاههای تابعه این سازمان در حوزه تولید در کنار ستاد زکات هستند و خود را موظف به اجرای تصمیمات این شورا برای تقویت فریضه زکات و کسب رزق و روزی حلال می دانند گفت: سطح زیر کشتگندم برای سال زراعی جاری ۴۷۸ هزار هکتار است که ۶۸ هزار هکتار آن آبی و ۴۱۰ هزارهکتار دیم است که برای تامین آب مورد نیاز کشت پاییزه هماهنگی لازم با سازمان آب منطقه ای را انجام داده ایم که از این میزان کشت ۷۵۰ هزارتن پیش بینی تولید گندم داریم.
وی از اعطای تسهیلات بانکیو سایر پشتیبانی از قبیل تامین نهاده های کشاورزی مورد نیاز کشاورزان برای کشت پاییزه خبر داد و با بیان اینکه امسال خرید مازاد گندم کشاورزان ۶۰۳ هزار تن بود که نسبت به سال قبل ۳۸ درصد رشد داشتیم ادامه داد: رعایت الزامات اصلاح الگوی کشت باید جدی گرفته شود چرا که بخش قابل توجهی از استان در حوضه آبریز دریاچه ارومیه است.
شفیعی به اقدامات انجام شده در حوزه زیربنایی بخش کشاورزی اشاره کرده و افزود: ۷۵ هزار هکتار آبیاری تحت فشار در حال اجرا داریم که برای تولید و ذخیره آب بسیار حیاتی است.
وی به اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها با مشارکت ستاد اجرایی حضرت امام اشاره نموده و گفت: سطح زیرکشت آذربایجان شرقی در در طرح جهش تولید در دیمزارها رتبه اول را دارد .
سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی سطح زیرکشت جو استان را 124 هزار هکتار اعلام کرد و گفت: 22 هزارهکتار آن آبی و 102 هزار هکتار آن به کشت دیم اختصاص یافته است که ۱۷۰ هزار تن هدفگذاری ما در بخش تولید جو است.
وی کل سطح زیر کشت محصول انگور استان آذربایجان شرقی را 18 هزار هکتار اعلام کرد و گفت: از این میزان سطح کشت 17 هزار و 434 هکتار بارور و 566 هکتار باقی مانده را سطح غیر بارور تشکیل داده است.
شفیعی میزان تولید انگور استان را در سال جاری300 هزار تن اعلام کرد و با اشاره به اینکه سالانه حدود 80 هزار تن محصول فرآوری شده انگور استان به کشورهای همسایه صادر می شود تاکید کرد: ۱۱۱مجوز جدید در حوزه فرآوری کشمش صادر شده و بسترسازی می کنیم تا ظرفیت آن را تا ۱۸۰هزارتن افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه بیش از ۷.۵ میلیون واحد دامی در آذربایجان شرقی وجود دارد ادامه داد: ۳.۶ میلیون آن را دام سبک و ۳.۹ آن را دام سنگین تشکیل داده است که 950 هزارتن کل تولیدات دامی استان را تشکیل داده است.
شفیعی تاکید کرد: با استفاده از روشهای جدید و به نژادی در حوزه تولیدات دامی هم رشد تولید و افزایش بهرهوری را داشته ایم.
خبرنگار: مهسا رمضانی
دیدگاه تان را بنویسید