تولید 700 هزار تن گندم در آذربایجان شرقی

تولید 700 هزار تن گندم در آذربایجان شرقی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: جهاد سازندگی با استفاده از تجارب دفاع مقدس به آبادانی روستاها پرداخت و با همین روحیه جهادی توانستیم علی‌رغم خشک‌سالی، افزایش دما، تگرگ و سیل، 700 هزار تن گندم در استان تولید کنیم.

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، اکبر فتحی در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس که با حضور سردار جلیل بابازاده فرمانده قرارگاه منطقه‌ای عاشورا، امیر دریادار رضا عباسی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس، مدیران سازمان‌های تابعه، معاونان و کارکنان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطر شهدای سرافراز جنگ تحمیلی گفت: جهادگران نقش بی‌بدیلی در دفاع مقدس داشته‌اند و برگزاری این مراسمات می‌تواند نقش مهمی در تبیین این نقش تأثیرگذار داشته باشد.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار وبیناری به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: بیانات رهبری در این دیدار بسیار گوهربار بود و همان‌طور که ایشان فرمودند باید به این مسئله توجه کنیم که در دفاع مقدس از چه چیزی و چه کسانی دفاع کردیم؟

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به حضور آحاد مردم در قالب نیروهای بسیج در دفاع مقدس گفت: جهادگران نیز هم‌پا با سایر آحاد مردم در جبهه‌های جنگ حضور و مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ را به عهده داشتند و توانستند کارنامه درخشانی مانند ساخت پل خیبر را رقم بزنند که در نوع خود و با توجه به فناوری که در آن استفاده شد یک نمونه منحصر به ‌فرد بود و به همین خاطر نیز بین عموم مردم هم مشهور شد.

فتحی ادامه داد: جهادگران نقش خود را در سال‌های جنگ به خوبی ایفا کردند و همین موفقیت سبب شد تا از پیر و مرشد خود امام خمینی (ره) لقب سنگرسازان بی سنگر دریافت کنند.

وی اضافه کرد: پس از پایان جنگ تحمیلی نیز جهادگران تجاربی را که در سال‌های دفاع مقدس به دست آورده بودند در حوزه عمران، آبادانی و اقتصاد روستاها به کار گرفتند و اگر امروز می‌توانیم از اقتصاد روستایی سخن بگوییم در سایه تلاش‌های همان جهادگران است. زیربنای فعالیت‌هایی که امروز جهادکشاوزی انجام می‌دهد نیز اقدامات و تلاش‌های جهاد سازندگی در روستاهاست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اهمیت نقش جهاد سازندگی در اقتصاد روستایی را همانند نقش این نهاد انقلابی در دفاع مقدس دانست و خاطرنشان کرد: اگر ما از تجارب سال‌های جنگ به بهترین شکل استفاده می‌کردیم، در حوزه اقتصاد نیز مانند حوزه نظامی و امنیتی یک کشور شاخص بودیم که البته در حوزه کشاورزی ما موفق شدیم از این تجارب استفاده کنیم و نتیجه استفاده از این تجربه‌ها را نیز مشاهده کردیم.

فتحی ادامه داد: در سال جاری شرایط آب و هوایی سختی در حوزه کشاورزی رقم خورد و تمام بلایایی که برای حوزه کشاورزی متصور است از قبیل خشک‌‌سالی، تگرگ، سیل، افزایش دما و ... در استان به وقوع پیوست اما کارشناسان جهاد کشاورزی با حضور میدانی و با تأسی از پیشکسوتان خود در کنار کشاورزان حضوری مستمر داشتند و توانستند میزان خسارت را به حداقل برسانند.

وی یادآور شد: به صورتی که پیش‌بینی می‌شد با توجه به شرایط آب و هوایی به وجود آمده، میزان برداشت گندم از 180 هزار تن تجاوز نکند اما خوشبختانه به همت تلاش‌های انجام شده موفق شدیم نزدیک به 700 هزار تن گندم تولید کنیم و 450 هزار تن از گندم مازاد کشاورزان را نیز توسط شرکت غله و خدمات بازرگانی استان خریداری کنیم که این موفقیت بدون وجود روحیه جهادی ممکن نبود.

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید