افزایش ۴۰ درصدی تولید عسل در ابرکوه

افزایش ۴۰ درصدی تولید عسل در ابرکوه

مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه گفت: زنبورداران این شهرستان امسال ۳۸ تن عسل برداشت کردند که نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش دارد.

کدخبر: 71146

به گزارش خبرنگار ایانا در استان یزد، مهدی غیب الهی مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه افزود: شرایط آب وهوایی ، بارش‌های مناسب اواخر و اوایل سال گذشته و امسال و رشد مناسب گل وگیاه در این شهرستان و مناطق پرورش زنبور عسل ، علت این افزایش است.

وی اظهار کرد: هم‌اکنون در این شهرستان ۶۲ نفر در صنعت پرورش زنبور عسل در مناطق ییلاقی استان‌های همجوار با داشتن پنج هزار و ۵۰۰ کلنی زنبور عسل فعالیت دارند.

این مسئول ادامه داد: زنبور داران برای افزایش تولید این محصول در فصل بهار و تابستان به مناطق ییلاقی استان‌های چهارمحال و بختیاری ، فارس و بوشهر برای استفاده از گل‌های طبیعی منطقه مهاجرت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه ابرکوه جایگاه سوم استان یزد را در تولید محصول دامی دارد ،یادآور شد: عسل تولیدی در منطقه علاوه بر مصرف داخلی به استان‌های همجوار به فروش می رسد.

در شهرستان ابرکوه سالانه ۱۶۰ هزار تن فرآورده دامی تولید و روانه بازار مصرف می‌شود. 

این میزان تولید حاصل پرورش سه میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه یک‌روزه در ۷۰ واحد مرغداری ، ۱۵۰ هزار رأس گوسفند و بز، هشت هزار و ۵۰۰ رأس گاو شیری و هفت هزار کلنی زنبور عسل است. 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید