فعالیت 20 واحد پرورش شتر مرغ در شهرستان شهربابک

فعالیت 20 واحد  پرورش شتر مرغ در شهرستان شهربابک

شترمرغ حیوانی بسیار مقاوم با قابلیت سازگاری بالا در شرایط محیطی با دمای 15- تا 50 درجه سانتی گراد می باشد. بهترین منطقه برای پرورش آن در اقلیم خشک و حوالی کویر است .

 به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، سید علی وزیری سرپرست مدیریت جهاد کشاروزی شهرستان شهربابک گفت: این شهرستان  از نظر پرورش شترمرغ رتبه سوم استان کرمان را به خود اختصاص داده است و دارای  20واحد فعال پرورش شترمرغ با تعدادهزار قطعه است.

وی افزود: در واحد های پرواربندی این پرنده  از هر شتر مرغ با وزن 90 کیلو گرمی  بعد از طی دوره رشد 7 ماهه ، به طور متوسط 30تا 35 کیلو گرم گوشت خالص بدست می آید .

وی گفت: در هر واحد پرواربندی ، شتر مرغ های مولد  با تولید 80-100  عدد تخم با قابلیت 60 درصدی تولید جوجه باعث افزایش راندمان تولید و بهره وری اقتصادی آن واحد تولیدی می باشد .

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک خاطر نشان کرد: پرورش شترمرغ جایگاه مناسبی در اقتصاد مقاومتی ، افزایش تولیدات داخلی و ایجاد اشتغال دارد. هر قطعه  علاوه برتولید جوجه وگوشت پتانسیل های بالایی برای تولید محصولاتی از قبیل :روغن ،سفیدآب ، صابون ، انواع محصولات چرمی ،پر ،  تامین گوشت کارخانجات  تولید سوسیس ، کالباس،برگر، کوکتل ، ژامبون را دارد.

وزیری افزود: علاوه بر مزایای یاد شده ، عدم نیاز به تاسیسات خاص در جایگاه نگهداری ،  مقاومت به بیماری ها و شرایط محیطی، کمک به حفظ مراتع ، ضریب تبدیل مناسب نسبت به دام سنگین ، سبب توجه جوانان وکارآفرینان به این صنعت پررونق شده است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید