تولید ۲۳ هزار تن گوشت قرمز در استان کرمانشاه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در نیمه نخست امسال حدود ۲۳ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید و روانه بازار مصرف شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در نیمه نخست امسال حدود ۲۳ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید و روانه بازار مصرف شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمانشاه، حاتمی ارزش این میزان گوشت تولیدی را حدود ۲ هزار و ۱۸۵ میلیارد تومان عنوان کرد.
سال گذشته در همین مدت حدود ۲۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که میزان تولید گوشت طی سالجاری ۵۰۰ تن افزایش داشته است.
سرانه مصرف گوشت در طول سال حدود ۱۲ کیلوگرم است نیمی از گوشت تولیدی (۵۰ درصد) در استان مصرف و بقیه به سایر استانهای کشور صادر میشود.
تعداد کشتارگاههای صنعتی استان سه واحد است ۱۱ کشتارگاه استان نیز بصورت سنتی فعالیت دارند.
دیدگاه تان را بنویسید