عملیات کیل گیری محصول گل محمدی در سطح 15 هکتار انجام شد

عملیات کیل گیری محصول گل محمدی در سطح 15 هکتار انجام شد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بن گفت : کیل‌گیری محصول گل محمدی در شهرستان به منظور ارزیابی عملکرد تولید و معرفی کشاورز پیشرو انجام شد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری ،عملیات کیل گیری در سطح 15 هکتاری کشت گل محمدی با حضور کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بن و در شهرستان بن انجام شد.

علی شریفی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بن در این باره گفت: انجام کیل‌گیری به منظور ارزیابی عملکرد محصول گل محمدی در شهرستان و معرفی کشاورز پیشرو انجام گردید 

شریفی افزود :امید است با معرفی این محصول به عنوان یک محصول مناسب در منطقه ایجاد ترغیب در کشاورزان جهت مدیریت بهتر مزرعه و صرفه جویی در مصرف آب و در نهایت کاهش هزینه برای تولید کننده بخش کشاورزی گردد و ایجاد انگیزه در کشاورزان کرده تا بتوانند بهره‌وری مناسبی در کشاورزی داشته باشند.

باقری کارشناسان مدیریت هماهنگی ترویج و آموزش کشاورزی سازمان  بیان کرد: ضمن  انتخاب مزرعه الگویی و انجام کیل‌گیری اولیه، به صورت تصادفی از توزین محصول برداشت شده، میانگین عملکرد مزرعه بدست می‌آید

ایرج کوهی فایق کارشناس ترویج شهرستان در این باره گفت: گل محمدی تولیدی دراین شهرستان با توجه به کیفیت و مرغوبیت محصول تولیدی و با توجه به میزان تولید محصول که پیش بینی می گردد از هر هکتار بیش از 2 تن گل محمدی بدست آید برای مصرف در استان به کارگاه های صنایع تبدیلی و اسانس گیری تحویل شده و گلاب تولیدی آن در استان توزیع و مازاد آن در استان های همجوار و دیگر استان های کشور مصرف قرار میگرد.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید