اختصاص ۳۰ هکتار از اراضی شهر فرادنبه به کشت سیب زمینی

اختصاص ۳۰ هکتار از اراضی شهر فرادنبه به کشت سیب زمینی

مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان، از اختصاص ۳۰ هکتار از اراضی شهر فرادنبه به کشت سیب‌زمینی به روش آبیاری هوشمند خبر داد.

کدخبر: 116307

به گزارش خبرنگار ایانا در چهارمحال و بختیاری، غلامرضا ذاکری ضمن اعلام خبر فوق اعلام داشت: خشک‌سالی‌های متناوب اخیر و کمبود بارش بخش کشاورزی را با چالش جدی مواجه ساخته است و انتخاب سامانه مناسب آبیاری جهت صرفه‌جویی در مصرف آب و افزایش راندمان و بهره‌وری نقش اساسی دارد.

وی گفت:  آبیاری هوشمندانه، استفاده از مقدار صحیح آب در محل صحیح و در زمان صحیح است به‌منظور رشد بهینه گیاهان مزرعه است.

ذاکری توضیح داد: اطلاعات ورودی به سامانه آبیاری هوشمند شامل اطلاعات خاک، آب‌وهوا، مزرعه، گیاهان، نوع سامانه، هزینه‌ها و درآمدها است.

مدیر آب‌وخاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان یادآور شد: استفاده از سامانه آبیاری هوشمند بسیار ساده است و نیاز به مهارت خاصی ندارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید