صرفه‌جویی ۲۰۲ میلیارد دلاری با اجرای سند الگوی کشت

صرفه‌جویی ۲۰۲ میلیارد دلاری با اجرای سند الگوی کشت

رییس سازمان تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: صرفه‌جویی ۲۰۲ میلیارد دلاری با اجرای سند الگوی کشت است.

کدخبر: 111348

به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال وبختیاری، سید مجتبی خیام‌نکویی روز پنجشنبه در آیین رونمایی از سند الگوی کشت چهارمحال و بختیاری، خاطرنشان کرد: با اجرای مناسب سند الگوی کشت ظرف هشت سال آینده ۲۵ تا ۲۷ میلیون تن افزایش تولید در سطح خواهیم داشت و در سال نخست اجرای این سند ۲.۲ میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی خواهیم داشت.

وی، با تشریح سه راهکار برای افزایش تولیدات کشاورزی کشور با اجرای سند الگوی کشت، تصریح کرد: در حالت بدبینانه تولیدات کشاورزی کشور از ۸۲ میلیون تن در سال به ۸۵ میلیون تن می‌رسد، در حالت واقع‌بینانه به ۹۱ میلیون تن و در حالت خوشبینانه به ۹۵ میلیون تن افزایش پیدا می‌کند.

معاون وزیر جهادکشاورزی و رییس سازمان تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کشور افزود: در تدوین و اجرای سند الگوی کشت، ۲ هزار محقق در سراسر کشور همکاری می‌کنند و به عنوان بازوی اصلی در اختیار مسوولان استانی قرار می‌گیرند.

قابل ذکر است: در قالب سند الگوی کشت کارگروه های استانی به ریاست استاندار و دبیری رییس سازمان جهادکشاورزی تشکیل و در راستای تحقق امنیت غذایی که مهمترین هدف سند الگوی کشت به شمار می‌رود، سیاست‌های تدوین شده به مرحله اجرا می‌رسد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید