سطح زیر کشت تولید گل محمدی در استان ۲۱۰ تن است

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: سطح زیر کشت تولید گل محمدی در استان ۲۱۰ تن است که ۱۴۹ هکتار آن مربوط به شهرستان ملایر است.
به گزارش خبرنگار ایانا در همدان، مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: برداشت گل محمدی از اردیبهشت ماه آغاز و تا اواسط خرداد ماه ادامه دارد.
حجت الله شهبازی گفت: ارقام گل محمدی در استان برای گلاب گیری و مربا تهیه و تولید می شود.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: تاخیر در برداشت گل محمدی باعث کاهش کیفیت گلاب می شود.
شهبازی در ادامه بیان کرد: برداشت گل محمدی باید قبل از طلوع آفتاب باشد.
او تاکید کرد: به منظور حمایت از کشت گیاهان کم آب بر در توسعه زیر کشت از طریق واگذاری اراضی ملی توزیع نهال یارانه دار گل محمدی در بین متقاضیان برای کیفیت تولید در اولویت سازمان جهاد کشاورزی استان همدان است.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: شهرستان ملایر بیشترین سطح زیر کشت گل محمدی دارد.
دیدگاه تان را بنویسید